5 Ιουνίου 2009

Δεν θέλει μεταγραφές τώρα ο Βαλβέρδε

Οι μεταγραφικές κινητοποιήσεις της Βιγιαρεάλ θα καθυστερήσουν κάπως, αφού ο νέος προπονητής της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε, θέλει να έχει εμπεριστατωμένη άποψη για το υπάρχον ρόστερ.

Επί θητείας του στον Ολυμπιακό, οι «ερυθρόλευκοι» άργησαν να ολοκληρώσουν τα μεταγραφικά τους θέματα. Δεν γνωρίζουμε αν ευθύνεται αυτός, αλλά ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζήτησε από τον πρόεδρο της νέας του ομάδας λίγο χρόνο, προκειμένου να έχει ολοκληρωμένη άποψη για τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, και μετά να προχωρήσει η διοίκηση σε μεταγραφές.

Η Βιγιαρεάλ δεν κατάφερε να κατακτήσει μια προνομιούχο θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, και έτσι το μπάτζετ θα είναι σχετικά περιορισμένο. Πριν την έλευση του Βαλβέρδε, οι Περέιρα, Άρτσο, Εσκουντέρο και Μάρκο Ρούμπεν ήταν προς αποχώρηση έτσι ώστε να μεγαλώσει και το μπάτζετ από ενδεχόμενες μεταγραφές τους, αλλά τα λεγόμενα του νέου τεχνικού, σίγουρα θα τους άφησαν ικανοποιημένους. Από την άλλη, σίγουρη θεωρείται η αποχώρηση των Σιγκάν, Φράνκο και Εντμίλσον που -για διαφορετικούς λόγους ο καθένας- ήδη αναζητούν το νέο σταθμό της καριέρας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: