14 Ιουνίου 2009

Τα βρίσκουν ΠΑΟ- «Σάρας»

Σε τέτοιες περιπτώσεις μετρά το συναίσθημα. Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και ο ίδιος ο παίκτης είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τη ζωή του στη χώρα μας. Η μεγάλη απόσταση που παρατηρήθηκε στις πρόσφατες διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών και ουσιαστικά έφερναν το «διαζύγιο» ως πιθανό σενάριο φαίνεται πως κάμπτεται και ο Λιθουανός γκαρντ θα παραμείνει στο ρόστερ των Πρωταθλητών Ευρώπης.

Αρχικά οι «πράσινοι» προσέφεραν στον παίκτη νέο μονοετές συμβόλαιο με μείωση αποδοχών κοντά στο 50% (1.7εκατ. ευρώ ετησίως από 3.5 που εισέπραττε), με προοπτική ανανέωσης για ακόμη έναν υπό όρους (συμμετοχών περισσότερο). Από τη μεριά του ο 33χρονος άσος ζητούσε κλειστό διετές και κάπου εκεί άρχισε να διαφαίνεται το χάσμα…

Η επικοινωνία, όμως, μεταξύ τους δεν σταμάτησε και πλέον μετά τις επαφές των τελευταίων ημερών, διακρίνονται αισιόδοξα σημάδια. Ο «Σάρας» ξέρει ότι πουθενά αλλού δεν πρόκειται να βρει τέτοιο συμβόλαιο, ακόμη και μετά την τόση μεγάλη μείωση, και με δεδομένη την επιθυμία του να συνεχίσει την πλούσια καριέρα του σε υψηλό επίπεδο, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον οποίο σέβεται και εκτιμά ιδιαίτερα, η… άκρη θα βρεθεί.

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές. Το σημαντικότερο είναι ότι υπάρχει διάθεση για να βρεθεί λύση, μέσα σε πολύ καλό κλίμα…

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και η περίπτωση της οριστικής παραμονής του Νίκου Χατζηβρέττα. Ο μάνατζερ του διεθνούς Ελληνα γκαρντ έχει συμφωνήσει αρχικά με τους διοικούντες τους "πράσινους" και απομένουν μόνο οι υπογραφές.

Οσον αφορά τον Ντρου Νίκολας, αναμένεται να ενεργοποιηθεί η οψιόν του ενός ακόμα χρόνου που έχει στο συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ευρώπης ο Αμερικανός σκόρερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: