11 Ιουνίου 2009

Νέο «χάσμα» και νέα συνάντηση Ολυμπιακού με Μπουρούση

Εκ νέου θα συναντηθούν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι με τον ατζέντη του Γιάννη Μπουρούση, αφού στο ραντεβού των διοικούντων την ΚΑΕ Ολυμπιακός με τον Κώστα Παπαδάκη την Τετάρτη δεν επήλθε οριστική συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας.
Το οικονομικό, καθώς και η διάρκεια του νέου συμβολαίου παραμένουν θέματα προς συζήτηση, την ώρα που το ΝΒΑ και οι Σαν Αντόνιο Σπερς δεν αφήνουν ασυγκίνητο τον Καρδιτσιώτη σέντερ.
Δεδομένη είναι η επιθυμία του Ολυμπιακού να διατηρήσει τον Γιάννη Μπουρούση στις τάξεις της, όπως και του παίκτη να παραμείνει στον Ολυμπιακό με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται στο εγγύς μέλλον για να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Διαφορά στο οικονομικό

Αρνητική τροπή πήρε το θέμα, αφού οι δυο πλευρές είχαν σημαντική διαφορά στο οικονομικό και παρότι δεν τα βρήκαν συμφώνησαν να ξανασυναντηθούν πολύ σύντομα.
Ο Έλληνας σέντερ επισήμανε πως επιθυμία του είναι να συνεχίσει να φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα, ενώ ίδια ήταν και η άποψη των ανθρώπων του Ολυμπιακού που τόνισαν πως θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα.
Όταν βέβαια μπήκε το οικονομικό στη μέση προέκυψαν σημαντικές διαφορές, που προς το παρόν ανέβαλαν τη συμφωνία. Ο Μπουρούσης μετά τη φετινή πολύ καλή χρονιά, που πραγματοποίησε ζήτησε απολαβές ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, ποσό που δεν ταυτιζόταν τελικά με αυτό που είχε κατά νου η διοίκηση των Πειραιωτών.
Η πρόταση του Ολυμπιακού έφτανε μέχρι και τα 1.700.000 ευρώ, όμως από τη στιγμή που καμία από τις δυο πλευρές δεν είχε διάθεση για περαιτέρω διαπραγματεύσεις συμφώνησαν να τα ξαναπούν πολύ σύντομα.
Την Πέμπτη, σειρά παίρνει ο Γιώργος Πρίντεζης με τους αδελφούς Αγγελόπουλους να έχουν στην ατζέντα τους προγραμματισμένο ραντεβού με τον εκπρόσωπό του και στόχο την παραμονή του μετά από μία ακόμη πολύ καλή σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: