6 Ιουνίου 2009

Αποθεωτική υποδοχή του Γκρασιάν από τους οπαδούς του Αρη

Απίστευτη υποδοχή επιφύλαξαν οι φίλαθλοι του Αρη στον Λεάντρο Γκρασιάν. Ο 27χρονος αργεντίνος έφθασε στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Παρασκευής και δεν πίστευε στα μάτια του με τις εκδηλώσεις λατρείας και την αποθεωτική υποδοχή από τους φίλους του Αρη.

Μετά βίας μάλιστα έκανε δηλώσεις, αφού πρόλαβε να πει: «θέλω να ανταποδώσω στον κόσμο την τεράστια αγάπη που μου δείχνει. Νιώθω σε ποια ομάδα ήρθα και θα ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο».

Η αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου Μακεδονία θύμισε Κλεάνθης Βικελίδης αρκετή ώρα πριν την άφιξη του παίκτη. Ηταν γνωστό εξάλλου ότι οι οπαδοί του Αρη ετοίμαζαν τη δική τους γιορτή για να υποδεχθούν τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή και κυρίως να του δείξουν την αγάπη τους για την ομάδα.

Ανάρτησαν πανό (σ. σ. «Καλώς ήρθε στην πόλη του Θεού») και ουσιαστικά προσέλκυσαν τα βλέμματα όλων όσων ήταν στον αερολιμένα το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο Λεάντρο Γκρασιάν εμφανίστηκε στην αίθουσα αφίξεων λίγα λεπτά μετά τις 19:00 και αποθεώθηκε. Με συνθήματα και ανάβοντας δεκάδες πυρσούς, ο Γκρασιάν κατάλαβε μέσα σε δευτερόλεπτα που ήρθε πριν πνιγεί στις αγκαλιές των φιλάθλων.

Ο ίδιος έδειχνε ενθουσιασμένος και ουσιαστικά χρειάστηκε λίγα δευτερόλεπτα για να μπει στο κλίμα. «Δεν περίμενα αυτή την υποδοχή.

»Είμαι ενθουσιασμένος. Νιώθω περήφανος που θα παίξω σε μια ομάδα με τέτοιο κόσμο. Νιώθω μεγάλη ευθύνη αλλά και την ανάγκη να ανταποδώσω στο γήπεδο, την τεράστια αγάπη του κόσμου», είπε.

Ο Γκρασιάν θα παρουσιαστεί επίσημα από την ΠΑΕ Αρης το Σάββατο το μεσημέρι στο ARIS MEGASTORE όπου ουσιαστικά θα βρεθεί στη διάθεση και των φιλάθλων για να υπογράψει αυτόγραφα, αλλά και φανέλες.

Η σχετική φανέλα τέθηκε εξάλλου σε κυκλοφορία από την Πέμπτη και εξαντλήθηκε ο μεγαλύτερος αριθμός αυτών.

Το πρόγραμμα του 27χρονου ποδοσφαιριστή περιλαμβάνει αναχώρηση από τη Θεσσαλονίκη το πρωί της Κυριακής με προορισμό την Αργεντινή και θα επιστρέψει λίγες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: