10 Ιουνίου 2009

AEK: Καράμπελας... ο πρώτος

Την απόκτηση του Νίκου Καράμπελα ανακοίνωσε το μεσημέρι η ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Έλληνας αμυντικός πέρασε από τα γραφεία της Ένωσης και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τεσσάρων ετών.
Παίκτης της Ένωσης θα είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο πρώην αμυντικός του Άρη, Νίκος Καράμπελας. Ο Έλληνας αμυντικός είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς αλλά απόμεναν οι τελικές υπογραφές.

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον αμυντικό Νίκο Καράμπελα (20/12/1984), ο οποίος θα αγωνίζεται στην ομάδα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια," ανέφερε η ανακοίνωση της Ένωσης.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, ο Νίκος Καράμπελας τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως η ΑΕΚ. Οι προσωπικοί μου στόχοι νομίζω ότι συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και η ευρωπαϊκή πορεία στο Europa League.

Ο κόσμος της ομάδας είναι πάντα στο πλευρό των παικτών και αυτό είναι πολύ σημαντικό για το σύλλογο. Κατάγομαι από τον Πύργο όπου υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι της ΑΕΚ και έχω καταλάβει πόσο πολύ αγαπούν την ομάδα αλλά και ότι είμαι τυχερός που θα αγωνίζομαι σε αυτήν."

Δεν υπάρχουν σχόλια: