9 Ιουνίου 2009

Ανακοινώθηκε ο Κακά από τη Ρεάλ με το απίστευτο 67,2 εκατ. ευρώ

Είναι γεγονός η μεγάλη μεταγραφή του Κακά από την Μίλαν στην Ρεάλ Μαδρίτης. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών ολοκληρώθηκαν και η χρυσή τομή βρέθηκε στο απίστευτο ποσό των 67,2 εκατ. ευρώ.
Από αυτά τα 64,5 θα εισπράξει η Μίλαν και 2,7 εκατ. ευρώ θα βάλει στα ταμεία της η Σάο Πάουλο, η ομάδα από την οποία μεταγράφηκε στους «ροσονέρι» ο 27χρονος άσος.

«Ο Ρικάρντο Ιζεκσον Ντος Σάντος Λέιτε, Κακά, είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης μετά από την συμφωνία που επιτεύχθηκε με την Μίλαν. Ο βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε με επιτυχία όλα τα ιατρικά τεστ. Ο Κακά υπέγραψε συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης για τις επόμενες σεζόν», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των «μερένχες».

Πέρα από την ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης, η διοίκηση της Μίλαν ανακοίνωσε από την πλευρά της: «Η διοίκηση της Μίλαν ευχαριστεί τον άνθρωπο και σπουδαίο ποδοσφαιριστή Κακά για την καθοριστική συμβολή του στις επιτυχίες της ομάδας στα έξι χρόνια που αγωνίστηκε με τη φανέλα της. Η αγωνιστική απώλεια του Κακά, που είναι μεγάλη, μπορεί να αναπληρωθεί. Θα είναι όμως πολύ δύσκολο να αναπληρωθεί το κενό του ανθρώπου Κακά, ενός υποδείγματος σοβαρότητας, επαγγελματισμού και αφοσίωσης.»

Αυτή είναι και η δεύτερη πιο ακριβοπληρωμένη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου μετά του Ζινεντίν Ζιντάν απ' τη Γιουβέντους στη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 73 εκατ. ευρώ και πάλι υπό την προεδρία του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Gif Banners Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: