2 Ιουνίου 2009

Μόναχο 1860 και Λίνεν καλούν Γρηγόρη Μάκο

Η Μόναχο 1860 θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Γρηγόρη Μάκου, ο οποίος είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι θέλει να αποχωρήσει από τον Πανιώνιο. Ο Έλληνας μέσος έχει ζητήσει τη μεταγραφή του σε ομάδα με μεγαλύτερες προοπτικές και η γερμανική ομάδα, που έχει πλέον στον πάγκο της τον πρώην τεχνικό των «κυανέρυθρων» Έβαλντ Λίνεν, πληροί τις προϋποθέσεις.

Ο 22χρονος αμυντικός μέσος μπορεί να εξέφρασε την επιθυμία του πριν μέρες για μετακίνηση στην ΑΕΚ, ωστόσο οι πρώτες επαφές των «κιτρινόμαυρων» με τη διοίκηση του Πανιωνίου, αποδείχτηκαν άκαρπες. Ο Κώστας Τσακίρης άλλωστε είχε αποφασίσει να παραχωρήσει τον παίκτη σε ομάδα του εξωτερικού και όπως όλα δείχνουν κάτι τέτοιο θα συμβεί άμεσα.

Η Μόναχο 1860 κατέθεσε επίσημη πρόταση στους «κυανέρυθρους» που φτάνει τα 1.350.000 ευρώ, ενώ προσφέρει και στον ποδοσφαιριστή τριετές συμβόλαιο με κλιμακωτές αποδοχές που θα φτάσουν τα 400.000 ευρώ ετησίως.

Η πρόταση άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους ιθύνοντες της ομάδας, ενώ ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να μεταβεί στο Μόναχο άμεσα, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με την - όπως όλα δείχνουν - νέα του ομάδα. Αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί ακόμα και την Τρίτη.

Αξιο αναφοράς και το γεγονός ότι η Μόναχο 1860 αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, όπου τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, τερμάτισε 12η, εξασφαλίζοντας την παραμονή της στο «νήμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: