13 Μαΐου 2009

Στοίχημα Premier League: Ακόμα ένα βήμα

Η Manchester United θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα προς τον τίτλο και τη διατήρηση των σκήπτρων στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας και ίσως στο κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο.

Wigan-Manchester United

Η Wigan έμεινε για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη, μετά την ήττα από τη West Brom το Σάββατο με 3-1 και ουσιαστικά δεν έχει ελπίδες για κάτι καλό τη φετινή χρονιά, αφού η έβδομη θέση είναι οκτώ βαθμούς μακριά και για να γίνει το... θαύμα θα πρέπει να κάνει το απόλυτο και ταυτόχρονα οι ομάδες από πάνω της να μην πάρουν βαθμό ή βαθμούς. Ο Steve Bruce δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Amr Zaki, που έτσι κι αλλιώς δεν είναι ιδιαίτερα μέσα στα πλάνα της ομάδας, ενώ λίγες πιθανότητες συμμετοχής έχει ο βασικός τερματοφύλακας Chris Kirkland.

Η Manchester United επικράτησε στο ντέρμπι της πόλης με 2-0 επί της City, αν και μάλλον το παιχνίδι και η νίκη επισκιάστηκε από την αντίδραση του Cristiano Ronaldo τη στιγμή της αλλαγής του στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Η ομάδα του Sir Alex χρειάζεται τέσσερεις βαθμούς για να κατακτήσει μαθηματικά και πάλι τον τίτλο. Ο Σκωτσέζος θα περάσει από τεστ ετοιμότητας τους Rio Ferdinand και Jonny Evans, με πιθανότερο αντικαταστάτη για οποιονδήποτε απ' τους δύο να είναι ο John O'Shea. Στην αρχική ενδεκάδα επιστρέφουν πιθανότατα οι Paul Scholes, Michael Carrick και Wayne Rooney.

Δεν υπάρχουν σχόλια: