18 Μαΐου 2009

Στοίχημα ποδόσφαιρο Premier League: Αγωνία για παραμονή στη Sunderland

Με την Portsmouth να έχει εξασφαλίσει την παραμονή της πριν ακόμη αγωνιστεί, η Sunderland μένει να είναι η μοναδική ενδιαφερόμενη από το σημερινό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες, που δεν σκοράρουν στα τελευταία τους παιχνίδια.

Portsmouth-Sunderland

H Porsmouth προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες, έχοντας τρεις στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, που δεν κερδίζει και στα οποία μάλιστα δεν σκοράρει. Πάντως, τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου σήμαναν την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, καθώς δεν μπορεί ακόμα και με ήττα στα δύο εναπομείναντα να την περάσει κάποια από τις ομάδες, που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη. Επιστρέφει από τιμωρία ο Noe Pamarot, ενώ ο Armand Traore ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ίσως πάρει την πρώτη του συμμετοχή από τη στιγμή, που ανέλαβε ο Paul Hart τον Φεβρουάριο.

Η Sunderland αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα εκτός έδρας με τη Bolton, σ' ένα παιχνίδι, που κυριάρχησε και παρότι η νίκη θα της είχε εξασφαλίσει την παραμονή, ο βαθμός της ισοπαλίας μπορεί ν' αποδειχθεί καθοριστικός για την υπόθεση της παραμονής. Οι «Μαύρες Γάτες» δεν κερδίζουν στα τρία τελευταία, στα οποία μάλιστα δεν σκοράρουν. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέρα της νίκης, θα διατηρήσει την αγωνία για τους φιλοξενούμενους, μέχρι και την επόμενη, τελευταία, αγωνιστική, που υποδέχονται την Chelsea. Ίσως επιστρέψει μετά από έξι παιχνίδια ο αριστερός μπακ George McCartney, ενώ οι βασικοί Kenwyne Jones, Kieran Richardson και Teemu Tainio παρά τα προβλήματα, που αντιμετώπιζαν θα είναι διαθέσιμοι για ν' αγωνιστούν. Εκτός παραμένει ο βασικός τερματοφύλακας Craig Gordon και ο αμυντικός Nyron Nosworthy.


Δεν υπάρχουν σχόλια: