20 Μαΐου 2009

Στοίχημα Premier League: 2 από τις 4 υποβιβάζονται την τελευταία δραματική ημέρα

Από τη Middlesbrough του 1,04 στη Sunderland του 9.60, τέσσερις ομάδες έχουν ξεχωριστές πιθανότητες να βρεθούν στο τέλος της τελευταίας ημέρας της Premier League, στο Championship.

Είμαστε όλοι έτοιμοι για ένα στοιχηματικό δράμα στην Premier League αυτή την Κυριακή, όταν οι τέσσερις τελευταίες ομάδες, που κινδυνεύουν με υποβιβασμό θα προσπαθήσουν να τον αποφύγουν.

With one game to go Middlesbrough, Newcastle, Hull and Sunderland could all find themselves playing Championship football next year.
Μ' ένα παιχνίδι ν' απομένει, Middlesbrough, Newcastle, Hull και Sunderland έχουν κάποιες πιθανότητες, όλες διαφορετικές, να βρεθούν να παίζουν στο Championship, την επόμενη σεζόν.

Με τιμή 1,04 για να υποβιβαστεί (και 1,05 κατά), οι πιθανότητες δείχνουν ότι η Boro έχει ήδη φύγει, αλλά μια νίκη εκτός έδρας επί της West Ham ίσως είναι αρκετή να της δώσει τη σωτηρία. Περίπου €9,000 έχουν ανταλλαχθεί στο 1,01, οπότε ένα γκολ νωρίς στο παιχνίδι για την ομάδα του Gareth Southgate ίσως κάνει μερικούς, που πόνταραν, να ιδρώσουν.

Οι κάποτε διεκδικήτρια του τίτλου Newcastle, είναι σε αληθινό κίνδυνο να πέσει από την κορυφαία κατηγορία. Η ομάδα του Alan Shearer είναι στη 18η θέση και η επίσκεψη στην Aston Villa έχει ως στόχο τη συλλογή βαθμών, που θα εγγυηθούν τη σωτηρία, ενώ ανταλλάσσεται στο 1,70 για να υποβιβαστεί.

Η Hull βρίσκεται σε κάκιστη φόρμα μετά την αλλαγή του χρόνου και έχει μόλις έναν βαθμό περισσότερο από τη Newvastle. Η τύχη είναι στα χέρια της, αλλά η επίσκεψη της Manchester United δεν εμπνέει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Οι «Τίγρεις» ανταλλάσσονται στο 2,84 για να επιστρέψουν στο Championship μετά από μόλις μία χρονιά στην Premier League.

H Sunderland θα μπορούσε να είχε καθησυχάσει τους οπαδούς της από την αγωνία της τελευταίας αγωνιστικής, αλλά η εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την Portsmouth τη Δευτέρα το βράδυ, άφησε τις «Μαύρες Γάτες» με μια πιθανότητα να υποβιβαστούν. Στο 9,60 είναι το αουτσάιντερ από τις τέσσερις, αλλά περίεργα πράγματα έχουν συμβεί στο παρελθόν την τελευταία ημέρα και η ομάδα του Ricky Sbragia αντιμετωπίζει την τρίτη Chelsea στο Stadium of Light.

Δεν υπάρχουν σχόλια: