3 Μαΐου 2009

Στοίχημα ποδόσφαιρο Γερμανία: Σπουδαίο ματς στο Nordbank Arena

Η FC Koln, θέλει να επιστρέψει στις νίκες καθώς υποδέχεται την Werder. Από εκεί και πέρα τα φώτα πέφτουν στην αναμέτρηση Hamburg - Hertha. Και οι δυο ομάδες θέλουν την νίκη αφού θα τους δώσει πολλές ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

FC Koln - Werder Br.

Μετά από τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα, η FC Koln δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία και προπονητής της ομάδας, Christoph Daum, προσπαθεί να επιστήσει την προσοχή των παικτών του. Σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους γηπεδούχους, ο Daum, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Petit και Pedro Geromel. Η αδιάφορη Werder, πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στο επαναληπτικό του κυπέλλου UEFA, και παραμένει ερωτηματικό το αγωνιστικό πρόσωπο που θα παρουσιάσει σε αυτόν τον αγώνα. Ο Thomas Schaaf, δεν υπολογίζει στους Petri Pasanen, Aaron Hunt, Daniel Jensen και Torsten Frings. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να περιμένουμε και κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα αφού οι Mesut Ozil, Clemens Fritz, Sebastian Boenisch και Alexandros Tziolis είναι κουρασμένοι.

Hamburg - Hertha

Η δεύτερη της βαθμολογίας Hertha, δοκιμάζεται στην έδρα του Hamburg. Οι γηπεδούχοι με ανεβασμένη ψυχολογία, θα προσπαθήσουν να πετύχουν ακόμα μια νίκη που θα τους διατηρήσει ζωντανούς στο κυνήγι της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος. Ο Mladen Petric, που ταλαιπωρείται από ένα τραυματισμό δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του σε αυτή την σημαντική αναμέτρηση. Επιπλέον εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τραυματίες Alex Silva (thigh), Thimothee Atouba, Bastian Reinhardt, Marcell Jansen, Romeo Castelen και ο τιμωρημένος Jerome Boateng. Η Hertha θέλει τους βαθμούς τόσο για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης θέσης αλλά και για να εξασφαλίσει μια θέση που οδηγεί στο Champions League. Ο Andriy Voronin είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Επιπλέον οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στους Arne Friedrich, Sofian Chahed και Fabian Lustenberger.

Δεν υπάρχουν σχόλια: