17 Μαΐου 2009

Στοίχημα ποδόσφαιρο Ιταλία: Η Inter θέλει να πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλήματος με νίκη

Η 36η αγωνιστική ολοκληρώνεται με οκτώ αναμετρήσεις. Τα βλέμματα φυσικά στρέφονται στην αναμέτρηση της Inter με την Siena, εκεί όπου οι γηπεδούχοι θα γιορτάσουν την κατάκτηση του 17ου πρωταθλήματος της ιστορίας του.

Bologna - Lecce
Πολύ σημαντική αναμέτρηση για τη ουρά της βαθμολογίας ανάμεσα σε Bologna και Lecce. Οι γηπεδούχοι μετά από δυο ματς χωρίς νίκη, δεν μπορούν να σκέπτονται άλλο αποτέλεσμα πέρα της νίκης. Οι γηπεδούχοι θα έχουν αρκετές απουσίες αφού δεν μπορούν να υπολογίζουν στους τραυματίες Gabriele Paonessa, Cesar Aparecido, Luigi Lavecchia, Davide Bombardini και Miguel Britos. Η Lecce είναι σε πιο δύσκολη θέση αφού η σωτηρία θα έρθει μόνο με το απόλυτο των βαθμών στα υπόλοιπα τρία ματς. οι φιλοξενούμενοι θα ταξιδέψουν στην Μπολόνια χωρίς τους Vitorino Antunes, Mariano Angelo, Papa Waigo και Andrea Zanchetta.

Fiorentina - Sampdoria
Η γηπεδούχος Fiorentina, μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας και έχει ακόμα ελπίδες για την έξοδο στο Champions League. Οι γηπεδούχοι παρά τις αρκετές απουσίες παραμένουν αισιόδοξοι. Mario Santana, Adrian Mutu, Emiliano Bonazzoli, Franco Semioli και Gianluca Comotto έχουν τεθεί εκτός αγώνα. Η Sampdoria είναι βαθμολογικά αδιάφορη, και μετά από την ήττα στο κύπελλο θα προσπαθήσει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Εκτός από τον τιμωρημένο Marius Stankevicius, οι φιλοξενούμενοι δεν υπολογίζουν επίσης στους Claudio Bellucci, Paolo Sammarco και Stefano Lucchini.

Genoa - Chievo
Η Genoa, θέλει τους βαθμούς της νίκης σε αυτό το ματς έτσι ώστε να διασφαλίσει την 5η θέση, αλλά και για να διατηρήσει ζωντανές τι ελπίδες της για μια θέση στο Champions League. Εκτός μάχης έχουν μείνει οι τραυματίες Alessio Scarpi και Giuseppe Biava όπως και οι τιμωρημένοι Sokratis Papasthopoulos, Domenico Criscito και Giandomenico Mesto. Η σκληροτράχηλη Chievo, θα έχει δύσκολο έργο και ο βαθμός της ισοπαλίας θα είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στους Chievo, Stephen Makinwa, Francesco Scardina, Giuseppe Colucci και Santiago Morero.

Juventus - Atalanta
Η Juventus παραμένει αήττητη για πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές, και θα πρέπει να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο προκειμένου να διατηρηθεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. στο αντίπαλο στρατόπεδο η Atalanta, δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και παίζει μόνο για την τιμή των όπλων. Αυτό φαίνεται και από τα τελευταία αποτελέσματα, αφού η Atalanta έχει μόλις δυο νίκες στα τελευταία δέκα ματς.

Napoli - Torino
Μοναδικός στόχος για την Napoli, σύμφωνα με τον Roberto Donadoni,, είναι να καταφέρει να μαζέψει συνολικά 50 πόντους και να έχει καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή από πέρσι. Αντίθετα η Torino καίγεται για τους βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται πολύ κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού και η υπόθεση σωτηρία θα κριθεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Palermo - Lazio
Η Palermo, χρειάζεται μόνο την νίκη προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες της για την κατάκτηση μιας θέσης που οδηγεί στο κύπελλο UEFA(Europa League). Ο Giovanni Tedesco και ο Igor Budan είναι τραυματισμένοι και δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν. Η Lazio, είναι μια από τις ομάδες που δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι λογικά θα παραταχτούν με πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Reggina - Cagliari
Οι γηπεδούχοι είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Η τελευταία ήττα της Reggina, από την Sampdoria με 5-0 ουσιαστικά επιβεβαίωσε το γεγονός ότι η ομάδα του χρόνου θα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία. Ο David Di Gennaro, ο Santos και ο Alessio Sestu θα απουσιάζουν. Η Cagliari θα προσπαθήσει να πάρει τους βαθμούς και να καταλάβει μια καλύτερη θέση στην τελική βαθμολογία. Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Daniele Conti, Andrea Cossu, Carlos Valdez και Alessandro Matri.

Inter - Siena
Η Inter θέλει να πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλήματος με ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα.. Ο βαθμός της ισοπαλίας είναι αρκετός αλλά είναι σίγουρο ότι ο Jose Mourinho θα θέλει μόνο την νίκη την Κυριακή. Ο Ibrahimovic επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του, και από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν αλλαγές στο αρχικό τους σχήμα. Η Siena μετράει δυο συνεχόμενες νίκες. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν πλέον κάποιο σοβαρό στόχο στο πρωτάθλημα και σε αυτό το ματς απλά θα ελπίζουν σε μια καλή εμφάνιση. Η , θα αγωνιστεί χωρίς τους Massimo Maccarone, Emanuele Manitta και Mirko Guadalupi.


Gif Banners Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: