10 Μαΐου 2009

Στοίχημα ποδόσφαιρο Bundesliga: Αδιάφορη η Βέρντερ

Ολοκληρώνεται η 31η αγωνιστική για την Bundesliga, με δυο αναμετρήσεις. Η Moenchengladbach υποδέχεται τη Schalke, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Στο άλλο παιχνίδι η Werder υποδέχεται τo Hamburg σε ακόμα ένα ντέρμπι, μέσα σε λίγες ημέρες.

Borussia Monechengladbach - Schalke

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού και όπως είναι φυσικό χρειάζονται τους βαθμούς σ' αυτό το ματς. Ο προπονητής της ομάδας, Meyer σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι η Gladbach χρειάζεται 2 νίκες στα 4 εναπομείναντα ματς για να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Οι Alexander Baumjohann και Marko Marin, επιστρέφουν μετά τους τραυματισμούς τους,. Αντίθετα οι Rob Friend, Steve Gohouri και Jean-Sebastian Jaures, είναι τραυματίες και δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα τους. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Schalke, θα προσπαθήσει να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της 5ης θέσης της βαθμολογίας. Μοναδική απουσία για τους φιλοξενούμενους θα είναι αυτή του τραυματία Marcelo Bordon.

Werder Br. - Hamburg

Οι δυο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες για 4η φορά τις τελευταίες 19 ημέρες. Η Werder έχει σίγουρα την ψυχολογία με το μέρος της αλλά δεν θα έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον σε αυτό το ματς. Πλέον το ενδιαφέρον της ομάδας στρέφεται στον τελικό του κυπέλλου UEFA. Από πλευράς των γηπεδούχων θα απουσιάζουν οι Petri Pasanen, Aaron Hunt, Daniel Jensen, Clemens Fritz, Sebastian Boenisch και Jurica Vranjes. Οι φιλοξενούμενοι έχουν σαφώς μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον σε αυτό το ματς κι επιπλέον θέλουν να πάρουν εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο κύπελλο UEFA. Οι Ivica Olic, Romeo Castelen, Bastian Reinhardt και Thimothee Atouba είναι τραυματίες και δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν.



Δεν υπάρχουν σχόλια: