8 Μαΐου 2009

Αρης: Βόμβα με Σμολάρεκ

Η κίνηση που κατεβαίνει υποψήφια για τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, ανακοίνωσε ότι έχει έρθει σε προσυμφωνία μες τον Πολωνό διεθνή Έμπι Σμολάρεκ.
Με ανακοίνωση-βόμβα ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του πρώτου ψηφοδελτίου που διεκδικεί το χρίσμα στις εκλογές για την ΠΑΕ Άρης. Ο Γιάννης Κόντης ανακοίνωσε ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον διεθνή Πολωνό επιθετικό Έμπι Σμολάρεκ που ανήκει στην Σανταντέρ και αγωνίζεται στη Μπόλτον ώστε να...

ενισχύσει την επίθεση του Άρη σε περίπτωση που το ψηφοδέλτιο Αθανασιάδη επικρατήσει στις εκλογές.

Ο Σμολάρεκ είναι 28 ετών και έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Φέγενορντ, Ντόρτμουντ, πέρσι στη Ράσιγκ και φέτος στην Μπόλτον, ενώ είναι εν ενεργεί διεθνής με την Εθνική Πολωνίας.

Ο Γιάννης Κόντης που ως εντεταλμένος σύμβουλος θα είναι ο υπεύθυνος του αγωνιστικού σχεδιασμού αναφέρθηκε και στον Βίκτορ Βιτόλο αποκαλύπτοντας ότι συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Σανταντέρ και εξασφάλισε ότι η ισπανική ομάδα θα διαπραγματευτεί πρώτα με τον Άρη που προσφέρει στους Ισπανούς και τον Μάρκο Αουρέλιο. Ο Κόντης διαβεβαίωσε ακόμη ότι έχουν γίνει κρούσεις στους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και άφησε να εννοηθεί ότι όλες οι κινήσεις γίνονται βάσει του πλάνου που έχει χαράξει ο Ιομάρ Μαζίνιο που θα εκτός απροόπτου θα συνεχίσει στον πάγκο.

Για το διοικητικό κομμάτι και τα πλάνα που έχει η υποψήφια διοίκηση μίλησαν ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Παπαδόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Θανάσης Αθανασιάδης και ο Δημήτρης Σαρρής. Βασικό μέλημα του νέο διοικητικού μοντέλου που προτείνεται είναι η εταιρία να αναλαμβάνει δεσμεύσεις με υποχρεωτική υπογραφή τριών ανθρώπων, του προέδρου, του διευθύνοντα συμβούλου και ενός μέλους, ο επαναπροσδιορισμός της ομάδος στο περιβάλλον της, η οικονομική αυτάρκεια της ομάδας και ο καταμερισμός αρμοδιοτήτων στην ΠΑΕ.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο διεύρυνσης του ψηφοδελτίου με τη συμμετοχή και του Θανάση Τζεβελέκη με τον οποίο βρίσκονται σε επαφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: