22 Μαΐου 2009

«Ποτέ δεν είπα ότι φεύγω...» η απάντηση του Τσίλντρες

Ύστερα από τις φήμες στον ξένο Τύπο για την επιστροφή του Τζος Τσίλντρες στους Ατλάντα Χοκς, ήρθαν τα επεισόδια στο 1ο τελικό του ΣΕΦ που έφεραν τον Αμερικάνο άσο απογοητευμένο και να σκέφτεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, λόγω της έκρυθμης αλλά και πρωτόγνωρης κατάστασης για τον ίδιο.

Επιπλέον τα ξένα μέσα ενημέρωσης τα οποία -όπως ήταν αναμενόμενο- πλασάρουν ως κύριο θέμα τη φυγή του «Τσίλι» και αναφέρονται με δυσμενή σχόλια στην όλη ατμόσφαιρα.

Ολα αυτά ωστόσο ανατρέπονται με νέες δηλώσεις του αμερικάνου σε προσωπική του ιστοσελίδα, καθώς διαψεύδει τα σενάρια που καλλιεργήθηκαν περί φυγής του.

Ο πρώην παίκτης των «γερακιών» είπε αρχικά: «Τα όσα είδαμε σήμερα (σ.σ. την Πέμπτη), όλη αυτή η βία, θα με κάνει να σκεφτώ πολύ σοβαρά το μέλλον μου στην Ευρώπη».

Σαφέστατα το τελευταίο πράγμα το οποίο θέλουν να σκέφτονται οι «ερυθρόλευκοι» τώρα είναι η απώλεια ενός εκ των κορυφαίων ονομάτων που έχουν περάσει από την Ελλάδα, αλλά και ενός πολύτιμου παίκτη σε συνεισφορά τουλάχιστον στον πρώτο τελικό (23π.).

Αναφορικά με τα ξένα μέσα ενημέρωσης αυτό το οποίο ακούγεται περισσότερο είναι οι επίμαχες δηλώσεις του Τσίλντρες για το μέλλον στο ελληνικό μπάσκετ.

Το «sport24.com» δίνει έμφαση στα επεισόδια που προκλήθηκαν από περίπου 200 οπαδούς των «ερυθρόλευκων», ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το «Αssociated Press».

Οι δύο ιστοσελίδες αναφέρουν ακόμα πως ορισμένοι εκ των οπαδών εισέβαλλαν και στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου χώρις όμως κάτι τέτοιο να έχει επιβεβαιωθεί.

Το «hoopshype», το «si.com» και το «espn» έχουν επίσης τη συγκεκριμένη είδηση, η οποία όμως διαψεύδεται από τον 26άχρονο φόργουορντ με νέες δηλώσεις του σε προσωπικό του site, περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση:

«Δεν είμαι σίγουρος από που βγήκε αυτή η φήμη που υπάρχει στο ESPN και το Sports Illustrated. Δεν είπα ποτέ αυτά τα πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: