22 Μαΐου 2009

Η άφιξη του Σ.Κόκκαλη φέρνει τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό

Tην επιστροφή του Σωκράτη Κόκκαλη αναμένουν στον Πειραιά, ώστε να μπουν στην τελική τους ευθεία τα θέματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό. Και δεν είναι και λίγα. Πρώτο και σημαντικότερο αυτό του προπονητή, ενώ ακολουθούν οι μεταγραφικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν όσο το δυνατόν ταχύτερα και οι ανανεώσεις παικτών που κρίνονται απαραίτητοι για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Κόκκαλης επιστρέφει από την Ταϊλάνδη και από την Παρασκευή πιάνει... δουλειά. Μέσα στο σαββατοκύριακο αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα και ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει και τον διάδοχο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Έρχεται και ανακοινώνεται ο Κετσπάγια

Κόκκαλης και Κετσπάγια αναμένεται να συναντηθούν την Δευτέρα και τότε πιθανότατα να ανακοινωθεί και η έναρξη της συνεργασίας τους. Πλην του Γεωργιανού, ελάχιστα είναι τα ονόματα προπονητών που ακούγονται για λογαριασμό των «ερυθρολεύκων», χωρίς μάλιστα να έχει εκφραστεί έντονο ενδιαφέρον για κάποιον από αυτούς.

Κινήσεις για Μπομπό

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός καλείται να βρει λύση σε πέντε ανοιχτά μέτωπα. Η ανεύρεση του επιθετικού που θα πλαισιώσει τον Ντιόγκο συνεχίζεται, με τον Μπομπό να αποτελεί τον No 1 στόχο. Οι Πειραιώτες δηλώνουν αισιόδοξοι για την θετική εξέλιξη του ζητήματος, αλλά η απόκτησή του, έτσι όπως έχει εξελιχθεί, μόνο εύκολη δεν είναι.

Η δημοσιοποίηση του θέματος από τον Ολυμπιακό ενόχλησε τους ανθρώπους της Μπεσίκτας και στον Πειραιά πλέον προσπαθούν να κινηθούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και σκοράρει ακατάπαυστα, γεγονός που κάνει ακόμα πιο «αλμυρή» την τιμή του. Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ανεβάσει την προσφορά του αν θέλει να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.

Πρόταση για Ντάρμπισι

Παράλληλα με του Μπομπό, οι ιθύνοντες των Πειραιωτών «τρέχουν» και την υπόθεση Ντάρμπισιρ, για τον οποίο αναμένεται να καταθέσουν πρόταση 3,4 εκ. ευρώ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Την Πέμπτη, ο προπονητής της Μπλάκμπερν, Σαμ Αλαρνταϊς τόνισε ότι η μετακίνηση του 23χρονου επιθετικού εξαρτάται αποκλειστικά από την πρόταση του Ολυμπιακού, την ώρα που οι Αγγλοι τον κοστολογούν σε 4-5 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: