8 Μαΐου 2009

"Τελειώνει" οριστικά τον Βαλβέρδε ο Κόκκαλης. Το ραντεβού Κόκκαλη - Κετσπάγια...


Το «διαζύγιο» του Ολυμπιακού με τον Ερνέστο Βαλβέρδε είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί εντός της ημέρας. Στις 14:00 συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΠΑΕ και αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσουν την αναζήτηση του προπονητή, με τον Τιμούρ Κετσπάγια κλεισμένο, ή απλώς θα επιβεβαιωθεί η διαφορά με τον Ισπανό και θα μείνει για λίγες ακόμα ημέρες ανοιχτό το θέμα, κάτι που είναι δύσκολο.

Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του Βαλβέρδε, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για τους Πειραιώτες. Να σημειωθεί ότι οι στενοί συνεργάτες του Σωκράτη Κόκκαλη, όπως οι Σ. Θεοδωρίδης, Χρυσικόπουλος, αλλά και οι οργανωμένοι, που έχουν εκπρόσωπο στο Δ.Σ. (Μιχάλης Κουντούρης) δεν επιθυμούν να φύγει ο Βάσκος.

Δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας με τον 45χρονο τεχνικό, αλλά...

να μην υπάρξει κάποια ενημέρωση για ενδεχόμενη πρόσληψη του Κετσπάγια. Ίσως το θέμα μείνει ανοικτό για την επόμενη εβδομάδα.

Τα είπαν Κόκκαλης-Κετσπάγια

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες το πρωί ο Τιμούρ Κετσπάγια. Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», ο Γεωργιανός είχε προγραμματίσει συνάντηση με τον Σωκράτη Κόκκαλη για το βράδυ στο σπίτι του προέδρου για την τελική συμφωνία, ώστε να τελειώσει οριστικά το θέμα του προπονητή! Όπως φαίνεται, ο πρώην τεχνικός της Ανόρθωσης θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τα κυπριακά Μέσα, παρότι δεν έπεσαν οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, έχει γίνει ουσιαστικά η σχετική προεργασία. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 41 ετών προπονητής θα αμείβεται με 700.000 ευρώ ετησίως. Ο Κετσπάγια, όπως έγινε γνωστό, έχει ζητήσει να πάρει μαζί του δύο από τους συνεργάτες του στην Ανόρθωση που χαίρουν της εμπιστοσύνης του.

Συγκεκριμένα, τον 45χρονο βοηθό του, επίσης Γεωργιανό, Σόσο Τσέντια και τον 40χρονο γυμναστή Μιχάλη Μιχαήλ. Όπως γίνεται αντιληπτό, μαζί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε θα φύγουν ο βοηθός του Γιον Ασπιάθου και ο γυμναστής Ρος Ποθάνκο. Στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας θα παραμείνουν ο Αλεξ Κάσερες, που εκτελεί και χρέη διερμηνέα στην προπόνηση, και ο γυμναστής τερματοφυλάκων Αλέκος Ράντος.

Παρόλα αυτά, δεν ειπώθηκε κάτι από την πλευρά του Ολυμπιακού για όλα αυτά, ούτε επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες ότι ο Κετσπάγια βρίσκεται στην Ελλάδα. Μπορεί οι διοικούντες να μην θέλουν να πουν τίποτε για τον Γεωργιανός είναι ο εκλεκτός και θα αναλάβει εκείνος για τα επόμενα δύο χρόνια (1+1) την τεχνική ηγεσία, αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά…

Δεν υπάρχουν σχόλια: