25 Μαΐου 2009

Μπενζά: «Θέλω να έρθω στην Ελλάδα…»

Θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα εμφανίστηκε ο Εμίλ Μπενζά . Όπως προέκυπτε από το χθεσινό ρεπορτάζ ο Εργοτέλης βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Βέλγου επιθετικού της Πλίμουθ, αλλά ο ίδιος είπε: «Θέλω να έρθω στην Ελλάδα, αλλά ακόμα δεν έχω κάποια πρόταση στα χέρια μου».

Αντιθέτως, αποκάλυψε πως «η μόνη επαφή που έχει γίνει από ομάδα είναι αυτή της Ανόρθωσης». Χθες(24/5), το απόγευμα υπήρχε συνάντηση μεταξύ της διοίκησης και του τεχνικού τιμ για να συζητήσουν το θέμα Μπενζά, αλλά και γενικότερα για τις μεταγραφές. Ο προγραμματισμός της ομάδας, αλλάζει μετά και την πώληση του Κουτσιανικούλη στον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με πληροφορίες ο Εργοτέλης έχει κάνει πρόταση 300.000 ευρώ στον παίκτη.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες μεταγραφές, ο αριστερός μπακ Τόμας Βίζιο είναι «κλεισμένος» και για τη θέση του κεντρικού αμυντικού θα προχωρήσει η περίπτωση του Σασιασβίλι, εφόσον δεν περιλαμβάνεται ο Μπιζέρα στη συμφωνία για τη μεταγραφή Κουτσιανικούλη. Επιπλέον, πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τους Λεφτσένκο, Νάστο, Κοιλιάρα και Παππά. Πάντως, ο Νίκος Καραγεωργίου θέλει έναν κεντρικό μέσο που θα μπορεί να μπει στην εντεκάδα και να κάνει τη διαφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: