27 Μαΐου 2009

Μπάσιμο Αντωνίου για Πουιγκρενιέ


Ο Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ είναι αυτή τη στιγμή ο Νο1 μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού και εκεί έχουν ρίξει όλο τους το βάρος οι άνθρωποι των «πρασίνων» και ιδιαίτερα ο καθ' ύλην αρμόδιος, Κώστας Αντωνίου.

Διάφορα δημοσιεύματα ήθελαν τον διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού να έχει ταξιδέψει στη Γερμανία για να ασχοληθεί με την περίπτωση απόκτησης του Κλαούντιο Πιζάρο, αλλά το πιθανότερο είναι ο Αντωνίου να βρέθηκε στο εξωτερικό για τον Γάλλο αμυντικό της Ζενίτ.

Ο δανεισμός του Πουιγκρενιέ στην Μπόλτον ολοκληρώθηκε και στη ρωσική ομάδα δεν... καίγονται να τον κρατήσουν, έχοντας βάλει «πωλητήριο» στον παίκτη, τον οποίο παραχωρούν με ένα ποσό γύρω στα 4-5 εκ. ευρώ. Τα περί ανταλλαγής με Κλέιτον, προς το παρόν δεν φαίνεται να ευσταθούν, εκτός και αν ο Παναθηναϊκός ρίξει στο τραπέζι μια τέτοιου είδους συναλλαγή.

Αυτό που είναι δεδομένο είναι οτι ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει τον παίκτη, ο ίδιος και η ομάδα δεν μοιάζουν αρνητικοί στο ενδεχόμενο αυτό, αλλά φαίνεται πως ξεκινάει ένα σίριαλ με πολλά επεισόδια, καθώς τα χρήματα που θέλουν οι Ρώσοι δεν είναι ευκαταφρόνητο ποσό

Δεν υπάρχουν σχόλια: