7 Μαΐου 2009

Αμίλητος ο Βαλβέρδε παρέτεινε την αγωνία


Μία ημέρα πριν το κρίσιμο ΔΣ της Παρασκευής (9/5) στο οποίο θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για την παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό, οι παίκτες της ομάδας και ο ισπανός τεχνικός έδωσαν το παρών σε εκδήλωση χορηγού εταιρίας των «ερυθρόλευκων» στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τιμήθηκαν για την κατάκτηση του νταμπλ.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονταν οι δηλώσεις του Βαλβέρδε στο περιθώριο της εκδήλωσης, ωστόσο, ο βάσκος τεχνικός κράτησε το στόμα του κλειστό και...

παρέτεινε την αγωνία.
Παρά την έντονη φημολογία που υπήρχε για το αντίθετο ο Βαλβέρδε έδωσε κανονικά το παρών στην εκδήλωση της «Vodafone» παρέα με όλη την υπόλοιπη ομάδα.
Ομως, ο ισπανός τεχνικός αφού τιμήθηκε αποχώρησε πρώτος από την εκδήλωση και δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις. Ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για το ενδιαφέρον, αλλά αποχώρησε χωρίς να πει λέξη.
Οι «ερυθρόλευκοι» παίκτες, αφού δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από το κλείσιμο της σεζόν που βρίσκει την ομάδα να πανηγυρίζει δύο τίτλους τοποθετήθηκαν και στο θέμα του προπονητή του. Νικοπολίδης και Γκαλέτι τόνισαν πως η επιθυμία των παικτών είναι να μείνει ο Βαλβέρδε, ωστόσο, σχολίασαν:
«Δεν είναι, όμως, δικό μας θέμα. Τις οριστικές αποφάσεις θα τις πάρουν ο ίδιος ο προπονητής και η διοίκηση».
«Είναι μία διαπραγμάτευση ανάμεσα στη διοίκηση και τον προπονητή. Eλπίζουμε να πάνε όλα καλά» δήλωσε ο Αντώνης Νικοπολίδης όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: