7 Μαΐου 2009

Ντάρμπισαϊρ: «Μακάρι να μείνω στον Ολυμπιακό...»

O Mατ Ντάρμπισαϊρ δεν κρύβει πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη θητεία του στον Ολυμπιακό και αυτό τόνισε για μία ακόμη φορά με δηλώσεις του στον βρετανικό Τύπο.
Ο άγγλος φορ υπογράμμισε πως θέλει να μείνει στο Λιμάνι, ενώ εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από το γεγονός ότι το όνομά του έχει γίνει σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων της ομάδας του Πειραιά.
«Ασφαλώς και θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό» τόνισε για πολλοστή φορά ο Ντάρμπισαϊρ και συνέχισε:

«Ομως δεν εξαρτάται από μένα, είναι στο χέρι της Μπλάκμπερν και του Ολυμπιακού. Ελπίζω να γίνει κάτι. Για την ώρα δεν έχουν γίνει συζητήσεις. Προφανώς θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τη λήξη του αγγλικού πρωταθλήματος για να δούμε τι θα κάνει η Μπλάκμπερν».

Για τις πρώτες του εμπειρίες στην Ελλάδα είπε: «Ακουσα για πρώτη φορά στην καριέρα μου το όνομά μου από την εξέδρα και ένιωσα υπέροχα. Ο τελικός ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι, ένα από τα καλύτερα που έχω παίξει και ήταν απίστευτο που σκόραρα στις καθυστερήσεις. Η μετακίνησή μου στον Ολυμπιακό ήταν κάτι φανταστικό για μένα. Ευχαριστώ τον μάνατζέρ μου που την κανόνισε και την Μπλάκμπερν που με άφησε να έρθω εδώ».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

AN DEN MEINEI AYTOS TOTE POIOS?