29 Μαΐου 2009

Έτσι τους δουλεύει όλους ο Κόκκαλης!

Το άρθρο που ακολουθεί από το gavros, αφιερωμένο εξαιρετικά στους... "φίλους" μας Γαύρους για το χοντρό... δούλεμα που τους κάνει-κάθε χρόνο- ο "αγαπημένος" τους πρόεδρος κ.Σωκράτης:

"Οι περισσότεροι ψέγουν τον Ολυμπιακό για έλλειψη προγραμματισμού… Λάθος κύριοι… Ο Ολυμπιακός όχι μόνο προγραμματίζει για το μέλλον αλλά φαίνεται ότι μαγειρεύει πολύ προτού πεινάσει… Κι εξηγούμεθα για να μην παρεξηγούμεθα… Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει ήδη δρομολογήσει όχι μόνο την έλευση Κετσπάγια ο οποίος ανέλαβε την ομάδα ως… βοηθός προπονητής για τους επόμενους μήνες αλλά έχει μεριμνήσει και για την επόμενη μέρα. Ποια θα είναι αυτή; Καταρχήν ο Αλέξης Αλεξανδρής ο οποίος ως προπονητής της ομάδας νέων είναι εν δυνάμει υποψήφιος αντικαταστάτης του Κετσπάγια στην περίπτωση που αυτός δεν τα καταφέρει στον ρόλο του και αποπεμφθεί από τον Σωκράτη Κόκκαλη… Ο Αλέξης Αλεξανδρής έχει όλες τις προϋποθέσεις που χρειάζονται τη σήμερον ημέρα… Είναι νέος, ελπιδοφόρος, έχει ζέση για δουλειά και φυσικά αγαπά την ομάδα… Παράλληλα είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο για τη "χρυσή" επταετία στο λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός όμως είναι ακόμη πιο μπροστά στον προγραμματισμό του… Δεν έχει μεριμνήσει μόνο για τον επόμενο τεχνικό αλλά και για τον μεθεπόμενο! Κι αυτός θα είναι ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ο οποίος ούτως ή άλλως θα ενταχθεί σε θέση μάνατζερ ή τέλος πάντων ως κρίκος ανάμεσα σε διοίκηση και ποδοσφαιριστές στα τέλη Αυγούστου. Μάλιστα, ο "Τζόλε" αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους να πάρει και το εγκεκριμένο από την ΟΥΕΦΑ πτυχίο προπονητή οπότε θα είναι κι αυτός έτοιμος για… παν ενδεχόμενο!

Ο Ολυμπιακός κινείται μεθοδικά λοιπόν… Ήδη έχει τροχοδρομήσει τον επόμενο και τον μεθεπόμενο προπονητή… Υπάρχει άλλη ομάδα στον κόσμο με τέτοιο προγραμματισμό; Αναμφίβολα όχι… Πάντως, το βέβαιον είναι ότι οι διοικούντες της ομάδας για τη θέση του προπονητή δε θα κάτσουν να σκάσουν το επόμενο διάστημα. Ε, κάποιος απ' όλους αυτούς μπορεί να "πιάσει"… Από το να αναζητούν… ξένους προπονητές με μαγικά ραβδιά που έρχονται με στόχο να… φύγουν για κάπου καλύτερα, είναι προτιμότεροι οι γνώστες της ελληνικής και της Ολυμπιακής πραγματικότητας που έχουν ζήλο για δουλειά και επιτυχίες χωρίς να ζητούν… λαγούς με πετραχήλια..."

Χωρίς κανένα επιπλέον σχόλιο από εμάς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: