7 Μαΐου 2009

Ντρογκμπά: «Ήταν γ... ντροπή»


Έξαλλοι με τη διαιτησία είναι οι άνθρωποι της Τσέλσι αποδίδοντας τον αποκλεισμό τους στα ημιτελικά του Champions League από την Μπαρτσελόνα στον διαιτητή Τομ Χένινγκ Όβρεμπο, ο οποίος θεωρούν πως έκλεισε τα μάτια σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις πέναλτι. «Ήταν γ... ντροπή («It was a f… disgrace»)», φάνηκε να λέει ο Ντιντιέ Ντρογκμπά στην κάμερα μετά το τελευταίο σφύριγμα, ενώ πολλά ακόμη μέλη της ομάδας...

διαμαρτύρονταν έντονα στον Νορβηγό ρέφερι κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο προπονητής των «μπλε», Γκους Χίντινκ, προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, αλλά... δεν τα κατάφερε. «Μπορώ να κατανοήσω την αντίδραση των παικτών μου πάνω στην ένταση του αγώνα. Χαίρομαι που οι παίκτες μου έχουν τέτοιο πάθος», δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός και πρόσθεσε: «Είμαι απογοητευμένος. Είναι δύσκολο να προχωρήσεις σε αναλύσεις όταν η αδρεναλίνη σου είναι στα ύψη. Δεν θέλω να μιλήσω για το πώς αισθανόμαστε για τη διαιτησία. Θεωρώ όμως πως είναι άδικο αυτό που συνέβη.
Ο Πικέ και ο Ετό δεν θα έπρεπε να έχουν τεντωμένα τα χέρια τους στις φάσεις που ζητήσαμε πέναλτι. Είναι κρίμα να συμβαίνει αυτό. Είχαμε και την περίπτωση που τράβηξαν τη φανέλα του Ντρογκμπά ή την ανατροπή του Μαλουντά από τον Ντάνιελ Άλβες.
Κι αυτές οι περιπτώσεις ήταν πέναλτι. Δεν μιλάμε μόνο για μία αμφισβητούμενη φάση. Να ρωτήσετε αυτούς που όρισαν το συγκεκριμένο διαιτητή στον αγώνα. Κι εμείς όμως από την πλευρά μας θα έπρεπε να είχαμε εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ολοι το ειδαμε οτι η μπαλα βρεικε το χερι του αμυντικου.