13 Μαΐου 2009

Σε καλό κλίμα η πρώτη επαφή του Ολυμπιακού με τον εκπρόσωπο του «Ντάρμπι»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και στόχος της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι να ολοκληρωθεί το ρόστερ όσο το δυνατόν ταχύτερα. Στο πλαίσιο αυτό, ο μάνατζερ του Ματ Ντάρμπισιρ, Σάκης Τζίκας -είναι κι ο εκπρόσωπος του Ντουντου- βρέθηκε την Τρίτη στα γραφεία της ΠΑΕ και είχε μία πρώτη συνάντηση με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο.

Επιθυμία και των δύο πλευρών είναι να επεκταθεί η συνεργασία τους και ο άγγλος διεθνής να συνεχίσει να αγωνίζεται με την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Οσες φορές άλλωστε έχει ρωτηθεί ο ίδιος ο αθλητής, έχει τονίσει ξεκάθαρα πως θέλει να παραμείνει στο Λιμάνι.

Το γεγονός ότι κατέκτησε τους πρώτους του τίτλους αλλά και ότι το όνομά του έγινε σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων, τον έχουν κάνει ακόμα πιο «ζεστό» στο ενδεχόμενο αυτό.

Η πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις απαιτήσεις της Μπλάκμπερν, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής.

Η επιθυμία του Ντάρμπισιρ βέβαια μπορεί να παίξει κι αυτή το ρόλο της, σε περίπτωση που τα χρήματα που αξιώνουν τα «ρόδα» θεωρηθούν υπερβολικά από τον Ολυμπιακό.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη και ο γενικός διευθυντής των πειραιωτών θα έχουν και νέα συνάντηση μετά την επιστροφή του Ολυμπιακού από το Βιετνάμ (15/5) και αφού έχουν γίνει γνωστές οι οικονομικές απαιτήσεις των Αγγλων σχετικά με την παραχώρηση του νεαρού επιθετικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: