19 Μαΐου 2009

Τραυματίστηκε ο Νίνης και χάνει το ματς με τη Λάρισα

Μόνο με... θαύμα θα προλάβει τον αγώνα του Αλκαζάρ με τη Λάρισα την Τετάρτη (17:00) o Σωτήρης Νίνης, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός αποχώρησε από το πρόγραμμα, καθώς υπέστη κάκωση αριστερού γόνατος και θα υποβληθεί την Τρίτη σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Πλην του Νίνη, άτυχος στάθηκε και ο Αντρέας Ιβανσιτς, που είχε ενοχλήσεις και ακολούθησε ατομικό, αλλά ούτως ή άλλως ο Αυστριακός δεν υπολογίζεται από τον Τεν Κάτε.

Νίνης και 'Ιβ' ήρθαν να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα, αφού από το ματς με τους λαρισαίους θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Σιμάο και Ζιλμπέρτο Σίλβα, αλλά και οι Νίλσον (τραυματίας) και Βαβζίνιακ.

Οι υπόλοιποι παίκτες τη Δευτέρα ξεκίνησαν με ζέσταμα και ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα. Οσον αφορά στην 11άδα, θεωρείται δεδομένη η χρησιμοποίηση του Μάτος, ενώ και η αμυντική τετράδα δεν πρόκειται να αλλάξει.

Στο μεταξύ, ο Μίκαελ Νίλσον μιλώντας σε σουηδική ιστοσελίδα για τον τραυματισμό του τόνισε πως θα είναι έτοιμος για το ματς με την ΑΕΚ στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, ενώ από την επόμενη εβδομάδα θα μπει σε φουλ ρυθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: