21 Μαΐου 2009

Καστίγιο: «Ήθελα ευρωπαϊκό τελικό με Ολυμπιακό»!


Έζησε μεγάλες στιγμές όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Διακρίσεις, τρόπαια και την κυριαρχία των «ερυθρόλευκων» εντός συνόρων. Το μόνο που λείπει από τον Νέρι Καστίγιο για να θεωρήσει «ολοκληρωμένο» το πέρασμά του από το λιμάνι είναι ένας ευρωπαϊκός τελικός με την αγαπημένη του ομάδα: «Αν μπορούσα θα ήθελα να είχα πάει με τον Ολυμπιακό σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης όλες τις χρονιές που αγωνίστηκα στην ομάδα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Μεξικανός επιθετικός της Σαχτάρ.

«Αν μπορούσα θα ήθελα να είχα πάει με τον Ολυμπιακό σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης όλες τις χρονιές που αγωνίστηκα στην ομάδα. Τις περισσότερες φορές αγωνιστήκαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου μετέχουν σημαντικές ομάδες και η διάκριση είναι δύσκολη, ενώ όταν παίξαμε στο ΟΥΕΦΑ πέσαμε μία φορά απέναντι στην Λίβερπουλ και την άλλη κόντρα στην Νιούκαστλ. Με την Σαχτάρ είμαστε πιο τυχεροί. Σε κάθε αγώνα της Ευρώπης χρειάζεται να έχεις τύχη», δήλωσε αρχικά ο Νέρι και συνέχισε αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί και αντιμετωπίζει στην Ουκρανία:

«Εδώ αλλιώς τα περίμενα και αλλιώς τα βρήκα. Όταν επέστρεψα μου είχαν πει ότι τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει. Είμαι στεναχωρημένος που δεν παίζω. Γίνονται πολλά εδώ, αλλά δεν είναι ώρα να τα πούμε. Σε περίπτωση που δεν αγωνίζομαι καλύτερα να αποχωρήσω από την Σαχτάρ. Αν έρθει πρόταση πάω παντού, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: