15 Μαΐου 2009

ΠΑΟ: Απογοητευμένος και ο Πατέρας, προειδοποιεί με αποχώρηση...

Δύσκολες μέρες είναι αυτές που διανύει ο πολυμετοχικός Παναθηναϊκός και οι πιθανότητες να συνεχίσει η κατάσταση ως έχει είναι από λίγες ως ελάχιστες. Ενοχλημένος από τις συνεχόμενες δηλώσεις και τη διάσταση απόψεων των μετόχων είναι ο Νικόλας Πατέρας, ο οποίος ενδέχεται να αποχωρήσει από την θέση του προέδρου.
Εκτακτο Δ.Σ. ζήτησε ο Πατέρας. Αλλαγές σε όλα τα επίπεδα αναμένονται και το φετινό καλοκαίρι στην ομάδα και όλοι είναι υπό κρίση.

Σκέψεις αποχώρησης

Απογοητευμένος από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και τη συνεχόμενη κόντρα των μετόχων είναι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νικόλας Πατέρας. Η διάσταση απόψεων που παρατηρείται μεταξύ των μετόχων και το γεγονός ότι η δική του δουλεία ουσιαστικά δεν αναγνωρίζεται έχει φέρει τον Νίκο Πατέρα στα όρια του:

«Δεν πάει άλλο. Έχω κουραστεί από αυτή την ιστορία. Αν δεν σταματήσει όλο αυτό δεν έχω λόγους να μείνω. Εγώ πιστεύω ότι όλοι μπορούμε να βρούμε μία κοινή γραμμή και να προχωρήσουμε, αλλά δεν βλέπω να γίνεται τίποτα. Θα μελετήσω με λεπτομέρεια τις δηλώσεις του Βγενόπουλου και του Βαρδινογιάννη και αύριο θα απαντήσω», φέρεται να ανέφερε χθες στους «δικούς» του ανθρώπους. Όπως γίνεται αντιληπτό, σε περίπτωση που η κατάσταση δεν αλλάξει το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από την προεδρία είναι πολύ πιθανό.

Πάλι από την αρχή…

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση το ενδεχόμενο να έχουμε ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό είναι ορατό, όσο ποτέ άλλοτε. Με τα σημερινά δεδομένα μοιάζει απίθανο το πολυμετοχικό σχήμα να συνεχίσει ως έχει και τη νέα περίοδο. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ξεκάθαρα δήλωσε χθες ότι είναι έτοιμος να φύγει. Ο Νικόλας Πατέρας αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο αυτό. Αν συμβούν αυτά, μπορεί να υπάρξει λήξη συνεργασίας και με όλο το τιμ, δηλαδή και με τον Κώστα Αντωνίου και με τον Χενκ Τεν Κάτε. Όπως και να έχει, οι αλλαγές είναι δεδομένες και μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: