28 Μαΐου 2009

Τινάζει την μπάνκα στο αέρα η Σίτι για Ετό

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να στρώσει χαλί από… ευρώ στον Σαμουέλ Ετό για να αφήσει τη Βαρκελώνη και να μετακομίσει βορειότερα.
Οι «πολίτες» ετοιμάζουν μία μυθική προσφορά προκειμένου να πείσουν την προσφάτως εστεμμένη πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπαρτσελόνα, να αποχωριστεί τον Καμερουνέζο επιθετικό.

Η ισπανική εφημερίδα "Marca" υποστηρίζει ότι παρά τα όσα ακούγονται ότι φέτος η Σίτι δεν θα σπαταλήσει άσκοπα τα χρήματά της, η αγγλική ομάδα θέλει να αποκτήσει ένα μεγάλο ποδοσφαιριστή, όπως είναι ο Ετό και ετοιμάζει μία απίστευτη πρόταση.

Ο Ετό στα 28 του χρόνια βρίσκεται στην καλύτερη ποδοσφαιρικά ηλικία, ωστόσο οι "μπλαουγκράνα" ίσως δεχτούν να τον πουλήσουν, καθώς σε ένα χρόνο ο ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος. Πάντως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι είναι χαρούμενος στο Καμπ Νου.

Αν η Σίτι δεν καταφέρει να τον πείσει να πάει στη βορειοδυτική Αγγλία, τότε ίσως στραφεί στον Αργεντινό επιθετικό της συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ, Κάρλος Τέβες, που μένει ελεύθερος από την πρωταθλήτρια Αγγλίας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΑΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ POST ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ? ΠΟΙΟΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ?