4 Μαΐου 2009

Πρώτα ο Βαλβέρδε, μετά οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό

Η οριστική συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ερνέστο Βαλβέρδε για την ανανέωση της συνεργασίας τους αναμένεται να ανακοινωθεί την Δευτέρα, ύστερα από το ραντεβού που θα έχουν ο μάνατζερ του Ισπανού τεχνικού, Ινιάκι Ιμπάνιεθ με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Χρυσικόπουλο. Ακολουθούν η μάχη για Ντάρμπισαϊρ και οι συζητήσεις για Λέτο. Προτάθηκε ο Γκούντγιονσεν.

Όπως όλα δείχνουν, το σίριαλ της παραμονής ή μη του 45άχρονου προπονητή θα έχει «happy end» και μάλιστα το τελευταία επεισόδιο θα παιχτεί τη Δευτέρα. Το μεσημέρι οι δύο πλευρές θα έχουν συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ και -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα δώσουν τα χέρια για μία ακόμα αγωνιστική περίοδο, έχοντας, πλέον, ως μεγάλο στόχο την επιστροφή του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Champions League...



Αμέσως μετά, σειρά παίρνουν τα μεταγραφικά. Δυο νέα και ιδιαίτερα ηχηρά ονόματα ήρθαν στην επιφάνεια απο τον Τύπο της Δευτέρας, αναφορικά με της ενίσχυσή του Ολυμπιακού. Αυτά είναι ο βραζιλιάνος αμυντικός Εντμίλσον και ο ισλανδός επιθετικός Γκούντιονσεν.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν έναν παίκτη για να καλύψει το κενό που αφήνει με την αποχώρησή του ο Παρασκευάς Αντζας και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΦΩΣ» οι πειραιώτες σκέφτονται πολύ σοβαρά την απόκτηση του Εντμίλσον.

Ο 33χρονος αμυντικός που αγωνίζεται στην Παλμέιρας, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Μπαρτσελόνα, Βιγιαρεάλ και Λιόν, ενώ έχει φορέσει και 40 φορές την φανέλα της «Σελεσάο».

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό ψάχνουν και για έναν επιθετικό, που θα αντικαταστήσει τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και σύμφωνα με τις πληροφορίες προτάθηκε στους νταμπλούχους Ελλάδας ο Έιντουρ Γκούντιονσεν.

Ο 31χρονος επιθετικός αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα (20 συμμετοχές, 3 γκολ φέτος) με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2010, αλλά δεν υπολογίζεται από τον Πεπ Γκουαρντιόλα και είναι σε αναζήτηση ομάδας.

Φουλάρει για... Ματ

Ο Mατ Ντάρμπισιρ για μια ακόμη φορά με την απόδοσή του στον τελικό του Κυπέλλου, φρόντισε να λάμψει και να τραβήξει τα βλέμματα επάνω του, έστω και αν χρειάστηκε να... εκθέσει τον προπονητή του που τον άφησε στον πάγκο στον πρώτο ημίχρονο.

Η διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδας θα κινηθεί άμεσα για την αγορά του 23χρονου φορ που ανήκει στην Μπλάκμπερν. Αν οι απαιτήσεις του αγγλικού συλλόγου δεν κριθούν υπερβολικές, τότε θα παραμείνει στην ομάδα, κάτι που επιθυμεί ο ίδιος διακαώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: