28 Μαΐου 2009

Έτοιμοι Καφές και Κυργιάκος για τον «τελικό», προς Παρί ο Εντίνιο

Ευχάριστα ήταν τα νέα από την προπόνηση της ΑΕΚ για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, καθώς τόσο ο Κυργιάκος, όσο και ο Καφές προπονήθηκαν κανονικά και ουσιαστικά έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του 60χρονου τεχνικού για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο θα κριθεί η δεύτερη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πελετιέρι στην προπόνηση της Τετάρτης προπονήθηκε ατομικά λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, αλλά δεν τίθεται θέμα απουσίας από το ντέρμπι της Κυριακής. Ο Μπλάνκο έκανε επίσης ατομικό, αλλά και ο «Ζορό» φυσικά θα δώσει το παρών στον «τελικό».

Κατά τα άλλα, ο Αλβες έκανε θεραπεία, ενώ ο Ενσαλίβα, που είναι τιμωρημένος άλλωστε και δεν υπολογίζεται, έμεινε στο γυμναστήριο και ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας και ο Λαγός συνέχισε την αποκατάσταση.

Τέλος, ο μεγάλος άτυχος Γιώργος Αλεξόπουλος θα χειρουργηθεί την προσεχή εβδομάδα από τον γιατρό της ΑΕΚ, Λάκη Νικολάου.

Στην πόρτα της εξόδου ο Εντίνιο

Το γεγονός πως ο Εντίνιο θέλει να φύγει από την ΑΕΚ δεν είναι μυστικό, αλλά ο Πορτογάλος φορ της «Ένωσης» προχώρησε ακόμα πιο πέρα το θέμα, καθώς σε δηλώσεις σε γαλλική εφημερίδα τόνισε πως θα ήθελε να αγωνιστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα και ιδίως σε μία εκ των Παρί ή Μαρσέιγ.

«Mου αρέσει πολύ το γαλλικό πρωτάθλημα. Λατρεύω την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μαρσέιγ. Έπειτα από την καριέρα που είχε ο Παουλέτα στην Παρί, θα ήταν τιμητικό για εμένα να παίξω εκεί.

Πριν από λίγες εβδομάδες ξέρω πως η Παρί και η Σεντ Ετιέν ήρθαν να με παρακολουθήσουν. Για την ώρα περιμένω και έχω αφήσει το θέμα στον ατζέντη μου, Ζόρζε Μέντες», τόνισε στην «Aujourd’hui Sport» ο Εντίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: