30 Μαΐου 2009

Ο Πουιγκρενιέ θα είναι η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟ

Αρχή με τον Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ θα κάνει ο Παναθηναϊκός, όσον αφορά τη μεταγραφική του ενίσχυση ενόψει της νέας περιόδου. Ο Γάλλος αμυντικός που τελείωσε τη σεζόν στην αγγλική Μπόλτον, θα αποκτηθεί με τη μορφή του δανεισμού απο την ρωσική Ζενίτ, η οποία συναινεί στην παραχώρησή του στους «πράσινους».

Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» είχαν την καθοριστική επαφή με εκείνους της ομάδας απο την Αγία Πετρούπολη την Παρασκευή και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται πολύ κοντά στο ποσό με το οποίο ο παίκτης θα παραχωρηθεί δανεικός απο τους Ρώσους στον Παναθηναϊκό και με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι που θα αγγίζει τα 2,5 εκάτ. ευρώ!

Οι «πράσινοι» ζήτησαν άδεια απο την Ζενίτ να αφήσει τον Πουιγκρενιέ να έρθει στην Αθήνα, ώστε να συζητήσουν απο κοντά με τον παίκτη και τον μάνατζέρ του τις προϋποθέσεις συνεργασίας τους.

Οι Ρώσοι έδωσαν προφορικά το «ΟΚ», ωστόσο στον Παναθηναϊκό περιμένου - για να είναι καλυμμένοι- και εγγράφως την άδεια της Ζενίτ προτού συνομιλήσουν κατ' ιδίαν με τον ψηλόσωμο αμυντικό, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στο επόμενο 48ωρο.

Εφόσον όλα πάνε καλά, ο Πουιγκρενιέ αναμένεται στην Ελλάδα μέχρι τα μέσα της προσεχούς εβδομάδας, για να περάσει απο εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δανεισμός του Γάλλου στόπερ θα στοιχίσει στους «πράσινους» περίπου 400.000 ευρώ, ενώ η οψιόν αγοράς που θα μπει απο τις δυο ομάδες θα ανέρχεται στα 2.500.000 ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: