26 Μαΐου 2009

Ματς της χρονιάς χαρακτήρισε αυτό με την ΑΕΚ ο Αντωνίου

Μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Κώστας Αντωνίου, χαρακτήρισε τον αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή, ως «ματς της χρονιάς» για το «τριφύλλι, καθώς θα κρίνει την ομάδα που θα καταλάβει τη 2η θέση της Σούπερ Λιγκ και φυσικά το δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά του Champions League.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση αλλά και για τη νίκη. Είναι δύσκολο καθώς η σεζόν φτάνει στο τέλος της. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι σημαντικό και πρέπει να τα πάμε καλά. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι πλέον στη σεζόν», είπε λακωνικά ο Αντωνίου.

Από την πλευρά του ο Σιμάο τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες στοχεύουν στη νίκη στον αγώνα με την ΑΕΚ, παρότι αρκεί και ο ένας βαθμός για να κατακτηθεί η 2η θέση.

«Αν πάρουμε τον βαθμό θα είναι καλό για εμάς. Αλλά εμείς θα πάμε για να νικήσουμε. Βεβαίως δεν θα είναι εύκολος αγώνας, αλλά εμείς θα πάμε για τη νίκη», ενώ σε παρατήρηση οτι ο Παναθηναϊκός δεν έχει νικήσει φέτος την ΑΕΚ, είπε: «Όλα τα πράγματα έχουν την πρώτη φορά τους...».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ, ο Μοζαμβικανός μέσος, είπε: «Νομίζω ότι παίξαμε καλά. Κάναμε καλά πράγματα μέσα στο γήπεδο και προσπαθήσαμε εκτός από τη νίκη να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που είχε έρθει στο γήπεδο, στο τελευταίο εφετινό εντός έδρας παιχνίδι μας. Πήραμε αυτό που θέλαμε, τη νίκη, και τώρα συγκεντρωνόμαστε στο ματς που ακολουθεί με την ΑΕΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: