25 Μαΐου 2009

Χωρίς έκπληξη ο Κόκκαλης: Ανακοίνωσε όπως αναμενόταν τον-χαμηλών προσδοκιών- Κετσπάγια αφού δεν αντέχει σοβαρούς προπονητές στον Ολυμπιακό...


Καμιά έκπληξη στις ανακοινώσεις Κόκκαλη αφού την συμφωνία με τον Τιμούρ Κετσπάγια για την ανάληψη της τεχνική ηγεσίας του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε. Στις 22 Ιουλίου η Γενική συνέλευση που θα εγκρίνει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Το 49% των μετοχών θα διατηρήσει ο κ. Κόκκαλης, προς διάθεση το 40%.

Για την αυξηση του μετοχικού κεφαλαίου τόνισε:

«Όσον αφορά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου πρέπει να σας πώ ότι συνεργαζόμαστε με θυγατρική της Eurobank και εντός της πρώτης εβδομάδας του Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί η μελέτη για την αποτίμηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Έχει οριστεί γενική συνέλευση για τις 22 Ιουνίου όπου θα αποφασισθεί η αύξηση για ποσοστό μέχρι 40% Αυτό σημαίνει ότι μετά από αυτή την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου η σύνθεση θα είναι το 10% που διατηρεί βάσει νόμου ο ερασιτέχνης, 40% οι νέοι μέτοχοι 0,9% που έχουν οι ήδη υπάρχοντες μέτοχοι, και το 49% που θα διατηρήσω εγώ»

Για τον Τιμούρ Κετσπάγια:

«Το Δ.Σ έδωσε την εξουσιοδότηση σε εμένα και τον κ. Χρυσικόπουλο να διαπραγματευτούμε την πρόσληψη του Τιμούρ Κετσπάγια. Έχω συναντηθεί μαζί του και έχω μια πολύ θετική γνώμη για την συνεργασία μας. Είναι ένας νέος άνθρωπος που θέλει να πετύχει τους ίδιους στόχους που έχει και η ομάδα. Θα τον στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Δεν είναι μια ευκαιριακή απόφαση»

Δεν υπάρχουν σχόλια: