1 Μαΐου 2009

Τους «τρέλανε» ο Τεν Κάτε με απρόσμενο ρεπό-δώρο

Τα... άλλα κόλπα του Χενκ Τεν Κάτε στην Παιανία συνεχίζονται. Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Πέμπτης και το πρόγραμμα της Παρασκευής περιελάμβανε διπλή προπόνηση.

Οχι, όμως, για όλους, αφού ο τεχνικός του «τριφυλλιου», μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης έδωσε ρεπό για το απόγευμα στους Καραγκούνη, Χριστοδουλόπουλο, Σαριέγκι, Σαλπιγγίδη, Γκαλίνοβιτς, Βαβζίνιακ, Ίβανσιτς και Μάτος, χωρίς επίσημη δικαιολογία!

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στη πρωινή προπόνηση ξεκίνησαν το πρόγραμμα με ζέσταμα και ασκήσεις στη κυκλοφορία της μπάλας. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα. Θεραπεία ακολούθησαν οι Νίλσον και Μελίσσης, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Η απογευματινή προπόνηση, όπως προαναφέραμε έγινε χωρίς τους Σαλπιγγίδη, Καραγκούνη, Χριστοδουλόπουλου, Ίβανσιτς, Γκαλίνοβιτς, Μάτος, Βαβζίνιακ και Σαριέγκι στους οποίους έδωσε ρεπό ο προπονητής των «πρασίνων».

Επίσημη ενημέρωση για τον λόγο που προχώρησε σε αυτή την κίνηση ο Τεν Κάτε δεν δόθηκε ούτε απο τον προπονητή προς τους ίδιους τους παίκτες!

Εκτός των παραπάνω οχτώ ποδοσφαιριστών, το «παρών» στην απογευματινή προπόνηση δεν έδωσε και ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος ανέβασε 38 πυρετό, λόγω αμυγδαλύτιδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: