23 Μαΐου 2009

Χωρίς Αλβες και Καφέ η ΑΕΚ για το «διπλό» στη Λάρισα

Χωρίς τους Ζεράλντο Αλβες και Παντελή Καφέ, θα παραταχτεί η ΑΕΚ στον αγώνα της Κυριακής (19:00) με την Λάρισα στο Αλκαζάρ, καθώς οι δύο παίκτες δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που συνεχίζουν να τους ταλαιπωρούν.

Οι δύο παίκτες γυμνάστηκαν πιο συντηρητικά από τους συμπαίκτες τους την Παρασκευή, δείχνοντας ότι δεν βρίσκονται σε κατάσταση... μάχης, ενόψει της κρίσιμης 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Αντίθετα, στην αποστολή του αγώνα βρίσκονται οι Γεωργέας, Χετεμάι που εξέτισαν τις ποινές τους απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τον πρώτο να δίνει πλέον την πολυτέλεια στον Μπάγεβιτς να έχει επιλογές για την άμυνα.

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας, Λαγός, Χουανφράν, Μάχο και Κυργιάκος συνέχισαν την αποθεραπεία τους, με τον τελευταίο να εντατικοποιεί το τρέξιμο δείχνοντας ότι έχει αρκετές πιθανότητες (όχι πάντως τις περισσότερες) να προλάβει το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής, με τον Παναθηναϊκό.

Αλλωστε έχει ακόμα μπροστά του πάνω από μία εβδομάδα (10 μέρες πριν το ματς, αλλά θα πρέπει προηγουμένως να προπονηθεί κιόλας) για να προλάβει. Από την προπόνηση απουσίασαν οι Γκέντσογλου, Ταχτσίδης που βρίσκονται με την αποστολή της Εθνικής ομάδας των Νέων.

Πιο αναλυτικά, την αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με την Λάρισα, αποτελούν οι εξής: Σάχα, Αραμπατζής, Αλεξόπουλος, Μαϊστόροβιτς, Ενσιαμπαμφούμου, Γεωργέας, Κουτρομάνος, Ενσαλίβα, Μπερνς, Πελετιέρι, Χετεμάι, Ντιούφ, Μαντούκα, Σκόκο, Μπλάνκο, Τζιμπούρ, Εντίνιο, Παυλής.

Στο μεταξύ, στο όριο των καρτών βρίσκονται οι Γεωργέας, Ενσαλίβα και Μαϊστόροβιτς, που θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι στους «βυσσινί». Ο λόγος είναι ότι αν δεχτούν κίτρινη στο Αλκαζάρ, χάνουν το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: