23 Μαΐου 2009

Στον ΠΑΟΚ ο Κουτσιανικούλης;

Πρόταση για την απόκτηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη κατέθεσε επίσημα το βράδυ της Παρασκευής στον Εργοτέλη ο ΠΑΟΚ. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, μαζί με τους Ζήση Βρύζα, Βασίλη Γκαγκάτση, βρίσκονται στο Ηράκλειο, όπου είχαν συνάντηση με τους διοικούντες την κρητική ομάδα.
Οι «ασπρόμαυροι» φέρονται να πρότειναν 1,1 εκατ. ευρώ και έναν εκ τον Γκαρσία, Βερόν, με τους ιθύνοντες του Εργοτέλη να απορρίπτουν τα συγκεκριμένα ανταλλάγματα.
Αντιπρότειναν την απόκτηση για λογαριασμό τους από τον ΠΑΟΚ του Βαγγέλη Νάστου (σ.σ. η Βιτσέντσα για την αποδέσμευση του αξιώνει 200.000 ευρώ) και άλλον παίκτη από το ρόστερ του «Δικεφάλου».
Οι Θεσσαλονικείς δεν έδειξαν να είναι αρνητικοί, ενώ στα ανταλλάγματα ακούστηκε και το όνομα του Στέφανου Αθανασιάδη και του Τζο Μπιζέρα, όπως και τα έσοδα από ένα φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες στο Ηράκλειο.
Οι τελευταία πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και η συμφωνία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη!
Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά την συνάντηση στα γραφεία της εταιρίας του μεγαλομετόχου του Εργοτέλη, οι Παπουτσάκης, Ζαγοράκης, Βρύζας και Γκαγκάτσης πήγαν σε ψαροταβέρνα του Ηρακλείου, όπου συνέφαγαν και ήπιαν... στην υγειά της συμφωνίας τους για την μεταγραφή του Κουτσιανικούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: