20 Μαΐου 2009

Τζιόλης: "Να γράψω ιστορία..."

Η Βέρντερ το βράδυ της Τετάρτης αντιμετωπίζει την Σαχτάρ Ντόνετσκ στον τελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ και ο Αλέξανδρος Τζιόλης είναι έτοιμος να γράψει ιστορία.

Ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού έχει την ευκαιρία να γίνει ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο σε συλλογικό επίπεδο.

"Θέλω να ανταποκριθώ στην πρόκληση να γίνω ο πρώτος Έλληνας που θα κατακτήσει ευρωπαϊκό τρόπαιο σε συλλογικό επίπεδο και ένας λόγος παραπάνω γιατί ο τελικός θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη. Το θέλω πολύ, αλλά δεν με αγχώνει", δήλωσε αρχικά ο Τζιόλης.

"Είναι μεγάλη απώλεια για εμάς που δεν θα έχουμε τον Ντιέγκο. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και ηγέτης. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να καλύψουμε το κενό του", σχολίασε για την απουσία του ηγέτη της ομάδας του, ενώ κληθείς να αξιολογήσει τον μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού, Πιζάρο, απάντησε: "Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και πολύ καλός χαρακτήρας. Θα ήταν μια πάρα πολύ καλή περίπτωση για τον Παναθηναϊκό".

Κλείνοντας, ο Τζιόλης αποκάλυψε πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία: "Θέλω να μείνω στη Γερμανία και του χρόνου, αλλά δεν είναι στο χέρι μου. Το επίπεδο του πρωταθλήματος της Μπουντεσλίγκα είναι ανώτερο του ελληνικού".

Δεν υπάρχουν σχόλια: