19 Μαΐου 2009

Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Μπόμπο στον Ολυμπιακό...

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η μεταγραφή του Μπομπό στον Ολυμπιακό. Από τη στιγμή που έρχεται στην Ελλάδα με διάθεση για συμφωνία ο υπ' αριθμόν ένα του γραφείου μάνατζερ που κατέχει τα δικαιώματα του βραζιλιάνου επιθετικού, Χουάν Φίχερ, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται κοντά στην πραγματοποίηση μίας σπουδαίας μεταγραφής.

Ωστόσο, στην Κωνσταντινούπολη τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Οι άνθρωποι της Μπεσίκτας είναι φανερά ενοχλημένοι, ζητώντας μάλιστα εξηγήσεις από τον Μπομπό για τις δηλώσεις του στον ελληνικό Τύπο περί «κανενός προβλήματος να συνεχίσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό».

Η Μπεσίκτας οδεύει ολοταχώς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της τουρκικής Σούπερ Λίγκα και η διοίκηση σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να αποπροσανατολιστεί η ομάδα από το στόχο της. Η υπόθεση Μπομπό έχει ταράξει τον σύλλογο και για αυτό το λόγο η διοίκηση με προεξάρχοντα τον πρόεδρο Γιλντιρίμ Ντεμιρορέν διατυμπανίζει πως «ο παίκτης δεν πωλείται».

Την Δευτέρα η εφημερίδα «Sabah» είχε κάποιες δηλώσεις του προέδρου που έκανε λόγο για «10 εκατομμύρια και βλέπουμε».

Όμως, στην πραγματικότητα ο Ντεμιρορέν ουδέποτε...


προχώρησε σε τέτοιο σχόλιο. Το ποσό των 10 εκατομμυρίων βγήκε από τους ρεπόρτερ της Μπεσίκτας, επικαλούμενοι πηγές από τη διοίκηση.

Χαρακτηριστικές είναι άλλωστε οι φειδωλές δηλώσεις του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, Χουσεϊν Γιουτσέλ, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ο Μπομπό δεν πωλείται. Ή για να είμαστε ακριβείς, η Μπεσίκτας δεν μπαίνει σε διαπραγμάτευση με τον Ολυμπιακό μέχρι να ολοκληρωθεί το τουρκικό πρωτάθλημα.

«Διαβάζουμε και ακούμε διάφορα στις τουρκικές εφημερίδες, οι οποίες αναπαράγουν δημοσιεύματα από την Ελλάδα. Ο Μπομπό είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και σας διαβεβαιώνω ότι δεν έχουμε καμία διάθεση να τον παραχωρήσουμε. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και δεν θέλουμε να τον χάσουμε», τόνισε αρχικά ο Γιουτσέλ.

Συνεχίζοντας διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπεσίκτας:

«Δεν έχουμε ενοχληθεί από τον Ολυμπιακό επίσημα», είπε ορθά-κοφτά.

Ερωτηθείς για το αν θα έμπαινε τελικώς σε συζητήσεις με τους πρωταθλητές Ελλάδας, ο Γιουτσέλ απέφυγε να απαντήσει…

Οι τούρκοι δημοσιογράφοι πάντως επιμένουν ότι για λόγους τακτικής δεν μιλούν οι διοικούντες στην Μπεσίκτας για την επικείμενη μεταγραφή του Μπομπό στον Ολυμπιακό.

Μπροστά τους υπάρχει το πρωτάθλημα και δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να ξεσηκωθεί ο κόσμος, διαβάζοντας για μεταγραφή του βραζιλιάνου φορ στην Ελλάδα τη στιγμή που ο σύλλογος δίνει τη δική του μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: