2 Μαΐου 2009

Πάνοπλος για το νταμπλ ο Ολυμπιακός απέναντι στην ΑΕΚ

Τη νίκη που θα σημάνει αυτόματα και την κατάκτηση του 4ου νταμπλ τα τελευταία πέντε χρόνια θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός το Σάββατο (20:30) απέναντι στην ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής και ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει γεμάτη τη... φαρέτρα του και την ευχέρεια να χρησιμοποιήσει την καλύτερη δυνατή 11άδα.

Οι παίκτες που «κόπηκαν» από την 18άδα είναι οι Μενδρινός, Γκαλίτσιος, Μήτρογλου, Κόβατς και Κ. Παπαδόπουλος, ενώ την αποστολή αποτελούν οι εξής: Νικοπολίδης, Παναγόπουλος, Πάντος, Γκαλέτι, Πατσατζόγλου, Τζόρτζεβιτς, Λέτο, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης, Ντουντού, Ντομί, Ντάρμπισιρ, Όσκαρ, Μπελούτσι, Λεονάρντο, Ντιόγκο, Α. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος και Αντζας.

Ο Ισπανός, σύμφωνα με όσα έδειξε στις προηγούμενες προπονήσεις, σκοπεύει να στηριχθεί στο αρχικό σχήμα που προτιμούσε και κατά την διάρκεια της σεζόν, όταν φυσικά είχε διαθέσιμους όλους τους παίκτες και στο αγαπημένο του 4-4-1-1.

Ο Νικοπολίδης θα υπερασπιστεί την ερυθρόλευκη εστία, κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Αντζας και Αβραάμ Παπαδόπουλος, ενώ στα άκρα θα τοποθετηθούν οι Τοροσίδης (δεξιά) και Ντομί ή Λεονάρντο (αριστερά).

Τη... βρώμικη δουλειά στο νευραλγικό χώρο του κέντρου καλούνται να κάνουν οι Πατσατζόγλου και Ντουντού, στις πτέρυγες θα προτιμηθούν οι Γκαλέτι και Λέτο, ενώ ο Μπελούτσι θα έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ντιόγκο που θα αποτελέσει για ακόμα μία φορά την αιχμή του δόρατος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: