28 Μαΐου 2009

Ευρωεκλογές Ελλάδα: Κάτω από 3,5 μονάδες η διαφορά!

Αυτό που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών, ότι δηλαδή η διαφορά ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και την Νέα Δημοκρατία κλείνει, αποτυπώνουν και οι αποδόσεις των μπουκ που σταδιακά μεταβάλλονται.
Έτσι ενώ πριν από λίγες μέρες η διαφορά ήταν πάνω από 4 μονάδες(!) σήμερα (δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές) εκτιμάται πως η διαφορά θα είναι γύρω στις 3 μονάδες!
Παράλληλα φαβορί για την Τρίτη θέση παραμένει το κόμμα των Οικολόγων, ενώ το ΚΚΕ σύμφωνα με τις αποδόσεις θα κερδίσει εύκολα τον ΣΥΡΙΖΑ!
Για να δείτε αναλυτικά τις αποδόσεις της Bwin μιας εταιρείας που γνωρίζει καλά την Ελλάδα, πατήστε το παρακάτω link και μετά κάντε κλικ στην ενότητα «Πολιτική» αριστερά στην μπάρα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για εξήγησέ μας που προκύπτει το 4% και το 3%?

Το παρακολουθώ το στοίχημα από την προηγούμενη εβδομάδα και η αλλαγή είναι στο

Νέα Δημοκρατία + 3,5% 1.95

από

Νέα Δημοκρατία + 3,5% 1.85

Την διαφορά των δύο κομμάτων την έχει στο

ΠΑΣΟΚ με 2 % ή περισσότερο

το οποίο από 1.30 την Κυριακή είναι από Τρίτη στο 1.25

Betgreece είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Betgreece είπε...

Αντίστοιχα την περασμένη βδομάδα το -3,5% (λιγότερο από 3,5 μονάδες δηλαδή) "πλήρωνε" περισσότερο 1,85 δηλαδή. Ενώ τώρα που φαίνεται περισσότερο πιθανό (το -3,5% διαφορά) πληρώνει 1,75, δηλαδή λιγότερο
Επίσης με κάποια σχετική αναγωγή και για να "ισσοροπήσουν" το -3,5% / +3,5%, η διαφορά είναι "χοντρικά" στο 3,15-3,20%. Πάντα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του book.
Και ελπίζω να μην σε μπέρδεψα...

Betgreece είπε...

Είναι βέβαιο πως το ΠΑΣΟΚ είναι πρώτο κόμμα. Άρα η πτώση από το 1,30 στο 1,25 έχει σχέση ΜΟΝΟ με το μεγάλο ποντάρισμα στην νίκη του ΠΑΣΟΚ.
Σε ότι αφορά την πτώση των ποσοστών το γράφεις και μόνο σου: Πριν μια βδομάδα η διαφορά πάνω από +3,5 μονάδες πλήρωνε 1,85, αλλά επειδή μειώθηκε (κατά τον μπουκ της bwin η διαφορά μεταξύ των κομμάτων) το +3,5 "πληρώνει" ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ήτοι 1,95, αφού θα έρθει ως σημείο "δυσκολότερα" .
Ελπίζω να κατάλαβες την διαφορά...