20 Μαΐου 2009

Δίνει 3,4 εκατ ευρώ για να κρατήσει τον Ντάρμπισιρ ο Ολυμπιακός

Το ποσό των τριών εκατομμυρίων λιρών (3,4 εκατ. ευρώ) προτίθεται να καταβάλει ο Ολυμπιακός στην Μπλάκμπερν, προκειμένου να κρατήσει τον Ματ Ντάρμπισιρ, είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

«Η ελληνική ομάδα αναμένεται να καταθέσει επίσημα την προσφορά της στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ενώ ο ίδιος ο Ντάρμπισαϊρ φέρεται να είναι αποφασισμένος για μια μόνιμη μετακόμιση στο Καραϊσκάκη. Η δυνατότητα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου ήταν πολύ ελκυστική για να αντισταθεί ο 23χρονος, αφού αποδέχθηκε πως δεν έχει μέλλον στο Ιγουντ Παρκ», αναφέρει ρεπορτάζ ιστοσελίδας του Λάνκασαϊρ, όπου εδρεύει η Μπλάκμπερν.
Όπως αναφέρεται, ο 23χρονος επιθετικός έχει συμφιλιωθεί με το γεγονός ότι δεν είναι στα πλάνα του Σαμ Αλαρντάις και επιθυμεί διακαώς να παραμείνει στους «ερυθρόλευκους» και την Αθήνα, παρότι υπάρχει ενδιαφέρον από την πατρίδα του, μεταξύ άλλων και από την Μπέρμιγχαμ που επιστρέφει του χρόνου στην Premier League.

«Αρκετές ακόμη ομάδες από την Αγγλία φέρεται να τον παρακολουθούν στενά, συμπεριλαμβανόμενης της Μπέρμιγχαμ, αλλά η εμπειρία του Ντάρμπισαϊρ στην Ελλάδα το τελευταίο τετράμηνο τον έχει κάνει να διψά για κάτι παραπάνω. Στους τέσσερις μήνες της θητείας του στον Ολυμπιακό, ο Ντάρμπισαϊρ έγινε αγαπημένος των οπαδών, καθώς με τα γκολ του βοήθησε στην κατάκτηση του νταμπλ», γράφει το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: