30 Απριλίου 2009

Στοίχημα Ανταλλακτήριο: Φαβορί ξανά η United κατά την Betfair

Ένα μόλις γκολ μπήκε στους δύο ημιτελικούς του Champions League, αλλά αυτό ήταν αρκετό για να δώσει εκ νέου τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τροπαίου στη Manchester United στο ανταλλακτήριο της Betfair.

Οι «μπέμπηδες» επικράτησαν με 1-0 της Arsenal, σκορ το οποίο ταιριάστηκε στο 8,40 στη σχετική αγορά της Betfair. Ο δε άσος των «κόκκινων διαβόλων» πρόλαβε να φτάσει στο 2,04 προτού ο John O'Shea πετύχει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 17ο λεπτό. Το πρώιμο χρονικό σημείο στο οποίο επιτεύχθηκε το γκολ οδήγησε στο να ταιριαστεί ψηλά το under 1,5 γκολ και συγκεκριμένα στο 9,00.

Το σαφές προβάδισμα για πρόκριση της Manchester United στον τελικό της 27ης Μαΐου στη Ρώμη αντανακλάται στο 1,43 στο οποίο ανταλλάσσεται, με την Arsenal να αγγίζει το 3,20 στην ίδια αγορά του ανταλλακτηρίου για να πάρει αυτή την πρόκριση. Μετά το 0-0 της Barcelona με την Chelsea στον άλλο ημιτελικό της διοργάνωσης, η ομάδα του «Σερ» Alex Ferguson εκτιμάται από το κοινό της Betfair πως έχει πλέον τις περισσότερες πιθανότητες να σηκώσει το τρόπαιο με την τιμή της να ισορροπεί στο στο 2,88. Ακολουθούν η Barcelona, το μέχρι πρότινος φαβορί, στο 3,10, η Chelsea στο 4,50 και η Arsenal στο 9,00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: