27 Απριλίου 2009

Στοίχημα Premier League: Τα σημαντικά εντός έδρας παιχνίδια

Η Newcastle United επιστρέφει στην έδρα της, όπου ο Alan Shearer δήλωσε ότι είναι τα σημαντικά ματς, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην υπόθεση παραμονή.

Newcastle - Portsmouth

Οι «Καρακάξες» βρίσκονται στην προτελευταία θέση, τέσσερις βαθμούς από μια θέση παραμονής, αλλά και δύο από την τελευταία. Ο «θρύλος» της ομάδας, Alan Shearer, που έκατσε στον πάγκο της ομάδας σε μια δύσκολη στιγμή, δήλωσε πως αυτό είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι που είχε για αρκετό καιρό και το μόνο που πρέπει να κάνει η ομάδα του είναι, το όχι και τόσο απλό όσο ακούγεται, να πάρει τους τρεις βαθμούς, που παρότι δεν θα τη βγάλουν από την επικίνδυνη ζώνη, ίσως αποδειχτούν καθοριστικοί για τη συνέχεια. Ίσως επιστρέψει ο ακραίος μπακ Jose Enrique, αλλά αμφίβολοι είναι οι Steven Taylor και Joey Barton. Οι επιθετικοί Obafemi Martins και Mark Viduka δεν ένιωσαν ενοχλήσεις κατά την επιστροφή τους και είναι διαθέσιμοι, δίνοντας περισσότερες λύσεις στην επίθεση.

Η Portsmouth ηττήθηκε μεσοβδόμαδα από τη Manchester United με 2-0, ενώ την περασμένη εβδομάδα επικράτησε εντός έδρας της Bolton με 1-0 σ' ένα παιχνίδι, όπου συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια χωρίς ήττα, με τον Paul Hart να έχει κάνει την ομάδα δύσκολη ν' αντιμετωπίζει κανείς. Αμφίβολοι είναι οι David Nugent και Younes Kaboul, ενώ εκτός θα είναι και πάλι ο βασικότατος μέσος Niko Kranjcar.

Δεν υπάρχουν σχόλια: