7 Απριλίου 2009

Pαντεβού με Βαλβέρδε στην ατζέντα του Σ.Κόκκαλη

Η αντίστροφη μέτρηση για το ραντεβού του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ξεκινήσει. Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» επέστρεψε από τις ΗΠΑ και την Τρίτη θα βρεθεί στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας για να ασχοληθεί με τα θέματα που απασχολούν την ομάδα.

Ωστόσο, η συνάντησή του με τον Ισπανό τεχνικό εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της εβδομάδας, καθώς θα πρέπει πρώτα να έχουν ξεκαθαρίσει κάποια οικονομικά ζητήματα, τα οποία θα παίξουν το ρόλο τους σχετικά με την τελική πρόταση που θα γίνει στον Βαλβέρδε.

Το πιθανότερο σενάριο θέλει τους δύο άνδρες να συναντώνται μετά τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης (Πέμπτης, 18:00), ώστε να μην διαταραχθεί η ηρεμία και η συγκέντρωση της ομάδας. Αλλωστε, η κατάκτηση του νταμπλ είναι επιθυμία όλων στο Λιμάνι.

Όπως και να έχει, οι πιθανότητες παραμονής του Βαλβέρδε είναι μοιρασμένες. Μπορεί η τελευταία συνάντηση να έγινε σε καλό κλίμα και να υπήρξε αισιοδοξία για θετική κατάληξη αλλά τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο.

Μάλιστα, άνθρωποι από τον κύκλο του προέδρου υποστηρίζουν ότι οι πιθανότητες ανανέωσης της συνεργασίας τους παραμένουν 50-50%.


Δεν υπάρχουν σχόλια: