27 Απριλίου 2009

Έρχεται ο Πάρντο για Ολυμπιακό!


Από ώρα σε ώρα αναμένεται στην Ελλάδα το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Θρύλου, που δεν είναι άλλος από τον Ούρκο Πάρντο. Μετά το Ζαουάντ Ζαϊρί που έχει αποκτηθεί από τον Αστέρα Τρίπολης, ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον τερματοφύλακα της Ραπίντ Βουκουρεστίου, ο οποίος αναμένεται σε λίγες ώρες στη χώρα μας προκειμένου να βάλει τους τίτλους τέλους στη μετακίνησή του στο λιμάνι. Ο Ισπανός θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη και αν όλα πάνε καλά, θα περάσει εν συνεχεία από τα γραφεία για να πέσουν οι υπογραφές. Από εκεί και πέρα, αφού το θέμα του ενός πορτιέρο θα κλείσει, το ίδιο θα γίνει και με τον Νικοπολίδη, αφού και αυτός θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ, ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σε λίγη ώρα λοιπόν ο Ούρκο Πάρντο, ο οποίος αποτελεί ουσιαστικά τη δεύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι. Ο Ισπανός τερματοφύλακας, που έρχεται στην ομάδα ως δανεικός για ένα χρόνο από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου, θα υποβληθεί την Τρίτη το πρωί σε ιατρικές εξετάσεις, κι εν συνεχεία θα μεταβεί στα γραφεία του Ολυμπιακού. Εκεί, θα συναντηθεί με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τους Ρουμάνους, θα καλύψει κάποιες οφειλές τους προς τον 26χρονο γκολκίπερ, ενώ στο συμβόλαιο του Πάρντο θα μπει και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2010.

Την Τρίτη, λοιπόν, στη διοίκηση θα έχουν "τελειώσει" και τυπικά με τη νο 1 (αφού ο Νικοπολίδης θα περάσει κι αυτός από τα γραφεία, για τις υπογραφές του νέου του συμβολαίου), αλλά και με τη νο 2 λύση (Πάρντο) στους τερματοφύλακες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: