27 Απριλίου 2009

Να καλυφθούν τα κενά που θα δημιουργηθούν περιμένει ο Βαλβέρδε

Μολονότι η παραμονή του στον πάγκο του Ολυμπιακού δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένη, ο Ερνέστο Βαλβέρδε στάθηκε στα μεταγραφικά πλάνα των Πειραιωτών. Ο Ισπανός υποστήριξε ότι θα πρέπει να αντικατασταθούν αυτοί που θα αποτελέσουν παρελθόν για την ομάδα, εκφράζοντας όμως την βεβαιότητά του ότι η διοίκηση «θα κάνει αυτό που πρέπει».

Ειδικότερα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δήλωσε:

«Κάποιοι παίκτες που είναι μεγάλοι θα σταματήσουν και πρέπει να αντικατασταθούν. Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε. Η διοίκηση το ξέρει και θα κάνει αυτό που πρέπει.

» Το ραντεβού που είχε προγραμματιστεί αναβλήθηκε και θα δούμε σε μία εβδομάδα τι θα γίνει. Εδώ βρίσκομαι για να κερδίζει ο Ολυμπιακός και να κάνω την ομάδα πιο δυνατή».

Αναφερόμενος στον τελικό με την ΑΕΚ, τόνισε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά παρουσιάστηκε ευχαριστημένος που δεν τιμωρήθηκε ή τραυματίστηκε κάποιος από τους παίκτες του, με αποτέλεσμα να τους έχε όλους στην διάθεσή του.

Για την εικόνα της ομάδας του, ο Βάσκος υποστήριξε:

«Δεν ήμαστε ευχαριστημένοι ειδικά από την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Αντίθετα, στο β' μέρος βελτιωθήκαμε αλλά ήταν ένα παιχνίδι που δεν άξιζε να παρακολουθήσει ο κόσμος. Υπάρχει ικανοποίηση επειδή δεν είχαμε κάποιον τραυματισμό ή αποβολή εν όψει του τελικού.

» Εφόσον όμως είχε κριθεί ο τίτλος, είχαν στο μυαλό τους το επόμενο παιχνίδι και είναι λογικό να έχουν κρατήσει τον καλύτερο εαυτό τους γι' αυτό το ματς».

Αναφερόμενος στον μεγάλο τελικό με την ΑΕΚ, ο 45χρονος τεχνικός, επισήμανε:

«Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας, καθώς η ΑΕΚ έχει μόνο δύο ήττες στο πρωτάθλημα. Και τις δύο φορές που την κερδίσαμε δυσκολευτήκαμε πολύ. Οι επιλογές μου για αυτή την αναμέτρηση δεν θα επηρεαστούν από το ποιοι ποδοσφαιριστές θα μείνουν ή ποιοι θα φύγουν».

Σχετικά με τον Τζόρτζεβιτς που αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε αγώνα πρωταθλήματος, δήλωσε:

«Είχα αποφασίσει να τον χρησιμοποιήσω. Είχαμε βρει ρυθμό όταν μπήκε και βοήθησε σημαντικά».

Για τον Ντάρμπισιρ τόνισε:

«Είναι σημαντικό που βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Έχει πιθανότητες να παίξει στον τελικό. Θα δούμε αν θα μείνει».


Δεν υπάρχουν σχόλια: