25 Απριλίου 2009

Μουρίνιο: «Δεν φεύγει ο Ιμπραΐμοβιτς»


Καθησυχαστικός προς τους οπαδούς της Ίντερ, εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο, αναφορικά με το μέλλον του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Πορτογάλος τεχνικός, σε δηλώσεις του το Σαβββατο, επιχείρησε να υποβαθμίσει το θέμα που δημιουργήθηκε, μετά από συνέντευξη που παραχώρησε ο Σουηδός διεθνής επιθετικός και, στην οποία, είπε πως θα επιθυμούσε να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα.

«Γνωρίζω το περιεχόμενο της συνέντευξης εδώ και 15 ημέρες. Ο Ζλάταν δεν έχει πει τίποτα διαφορετικό από όσα λένε, κατά καιρούς, ο Τέβεζ και ο Κακά. Όλοι δηλώνουν πως κάποια στιγμή, ίσως, θελήσουν να αλλάξουν παραστάσεις».

Ο «Ξεχωριστός» συνέχισε, κάνοντας έναν παραλληλισμό με αντίστοιχες δικές του δηλώσεις και κατηγόρησε τους δημοσιογράφους ότι παρουσιάζουν με υπερβολή κάποια θέματα.

«Έχω κερδίσει πρωτάθλημα στην Αγγλία, θέλω να το κερδίσω στην Ιταλία και μια μέρα και στην Ισπανία. Αν το ακούσει αυτό κάποιος, δεν μπορεί να πει ότι δήλωσα πως θέλω να φύγω από την Ίντερ», συνέχισε.

Ο προπονητής των «νερατζούρι» κατέληξε λέγοντας:«Ο Ιμπραΐμοβιτς θα μείνει κοντά μας την επόμενη χρονιά. Το γεγονός ότι θέλει να δοκιμάσει και αλλού, κάποια στιγμή, είναι φυσικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: