24 Απριλίου 2009

Πολλά τα ερωτηματικά για τον Βαλβέρδε

Μετά την Ατλέτικο Μαδρίτης και η Σεβίλη μπαίνει γερά στο κόλπο της απόκτησης του Ερνέστο Βαλβέρδε, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η ισπανική «Marca», με τον προπονητή του Ολυμπιακού να αποκτά όλο και περισσότερους μνηστήρες, ιδιαίτερα από τη στιγμή που δεν ολοκληρώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας του με τους πρωταθλητές.

Ο Βαλβέρδε, φαντάζει μεταξύ των επικρατέστερων αντικαταστατών του Μανόλο Χιμένες στην ομάδα της Σεβίλης, αλλά και του Αμπελ Ρεσίνο, με τον οποία η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά φέτος στο πρωτάθλημα, έχοντας απομακρυνθεί αρκετά από την τετράδα που οδηγεί στο επόμενο Champions League.

Ο ισπανικός Τύπος μάλιστα, υποστηρίζει ότι έχει ήδη υπάρξει επαφή του Χουάν Ραμόν Μόντσι (σ.σ. τεχνικός διευθυντής της Σεβίλης) με τον μάντατζερ του ισπανού προπονητή, Ινιάκι Ιμπάνεθ, το προηγούμενο 10ήμερο.

Να σημειωθεί ότι ο Βαλβέρδε είχε βρεθεί και στο παρελθόν στο στόχαστρο της ομάδας της Ανδαλουσίας, με το όνομα του να πέφτει στο 'τραπέζι' των προτάσεων και πριν από 1,5 χρόνο όταν αποχώρησε από τη Σεβίλη ο Χουάντε Ράμος, για χάρη της Τότεναμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: