9 Απριλίου 2009

Γκαλέτι: «Το καλύτερο δώρο γενεθλίων»


Ως το καλύτερο δώρο για τα 29α γενέθλιά του χαρακτήρισε την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου Hellas Online ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο Αργεντινός άσος με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης τόνισε για μια ακόμα φορά πως επιθυμεί να παραμείνει για πολλά χρόνια στον Πειραιά. Απ’ τη μεριά του ο Βασίλης Τοροσίδης σημείωσε πως το «εισιτήριο» για τον τελικό εξασφαλίστηκε απ’ την εμπειρία, την έδρα και την ποιότητα των «ερυθρόλευκων».
Λουτσιάνο Γκαλέτι: «Το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια μου ήταν η πρόκριση ήταν στον τελικό του Κυπέλλου και ελπίζω όπως και πέρυσι να το κατακτήσουμε και να κάνουμε το νταμπλ».

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα συνεχίσει να γιορτάζει τα γενέθλιά του στο Λιμάνι, ήταν ξεκάθαρος: «Αυτό σκοπεύω! Το έχω πει πολλές φορές πως θέλω να μείνω πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό».

Για τον σημερινό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης: «Έπαιξε ρόλο η κούραση και το γεγονός ότι είμαστε στο τέλος της σεζόν. Το σημαντικότερο ήταν όμως πως πήραμε την πρόκριση».

Όσο για τον τελικό με την ΑΕΚ: «Στον τελικό θα κερδίσει ο πιο σοβαρός και αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Θέλουμε να γίνει ένας ωραίος αγώνας και να κερδίσουμε εμείς το Κύπελλο».

Σχετικά με το γεγονός πως βρέθηκε άνθρωπος της Γιουβέντους στο «Καραϊσκάκη»: «Είναι σημαντικό που η Γιουβέντους παρακολουθεί παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίκτες».

Βασίλης Τοροσίδης: «Κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, αλλά ευτυχώς σκοράραμε γρήγορα στο δεύτερο. Παίξαμε για περίπου 20-25 λεπτά καλό ποδόσφαιρο, αλλά σε γενικές γραμμές η απόδοση μας ήταν κάτω του μετρίου. Είμαστε όμως ευχαριστημένοι από την πρόκριση και τα καταφέραμε λόγω της εμπειρίας, της έδρας και της ποιότητας μας σαν ομάδα».

Για τον τελικό στις 2 Μαΐου: «Έχουμε και άλλα ματς μέχρι τότε, αλλά εκεί σίγουρα δεν θα πρέπει να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο που παίξαμε σήμερα».

Για τον άνθρωπο της Γιουβέντους που βρέθηκε στο φαληρικό γήπεδο: «Έχω βαρεθεί να τα ακούω αυτά. Δεν είναι καλό, γιατί άνθρωποι είμαστε κι εμείς κι επηρεαζόμαστε. Άλλωστε, από το ενδιαφέρον, μέχρι να έρθει πρόταση, απέχει πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: