16 Απριλίου 2009

Ολυμπιακός και «Πάτσα» χωρίζουν μετά από εννιά χρόνια

Επειτα από εννιά χρόνια παρουσίας του στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε οκτώ πρωταθλήματα (μαζί με το φετινό) και τρία νταμπλ (χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ), οι δρόμοι του Ολυμπιακού και του Χρήστου Πατσατζόγλου χωρίζουν, με τον 30χρονο αμυντικό να κλείνει πίσω του την πόρτα των εγκαταστάσεων του Ρέντη, στο τέλος της σεζόν, οπότε και εκπνέει το συμβόλαιό του.

Ο διεθνής άσος θα αποχωρήσει από την ομάδα του Πειραιά, με πιθανότερο προορισμό την Τουρκία ή την Κύπρο, από όπου έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Από την άλλη πλευρά του Αιγαίου, ενδιαφέρον υπάρχει τόσο από την Γαλατασαράι, όσο και από την Καϊσέρισπορ, με την τελευταία πάντως να έχει και τον πρώτο λόγο, καθώς φέρεται να προσφέρει στον 'Πάτσα' περί τα 800.000 ευρώ ετησίως.

Στο παιχνίδι της απόκτησης του Πατσατζόγλου πάντως, έχει μπει και η Ομόνοια από την Κύπρο και μάλιστα με ιδιαίτερα σημαντικές αξιώσεις, καθώς ποντάρει πολύ στην παρουσία του Τάκη Λεμονή στον πάγκο της, με τον οποίο έχει συνεργαστεί και στον Ολυμπιακό, ενώ διατηρεί και πολύ καλές σχέσεις.

Ο Πατσατζόγλου, είναι διεθνής με την εθνική μας ομάδα, με την οποία μετράει 36 συμμετοχές, έχοντας πετύχει και ένα τέρμα, ενώ με τον Ολυμπιακό έχει 96 συμμετοχές ως τώρα και επτά τέρματα, με το πιο σημαντικό -ίσως- να είναι αυτό την προηγούμενη σεζόν στην Βρέμη, όταν με καταπληκτικό σουτ άνοιξε το δρόμο για το πρώτο ευρωπαϊκό διπλό στην ιστορία του Ολυμπιακού, στους ομίλους του Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: